Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 321335 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Temat jest o polityce @pivovarit, nie wiem jak zszedł na medycynę... o szczepionkach wiem, ale nie, że nie powiem, tylko nie mogę z różnych powodów.
Nie obśmiewaj Garry Nulla, czy dr. Jaśkowskiego, możesz się z materiałami zapoznać, i sam przesiać ziarno od plew.
Miałem u siebie w wiosce wierzącego lekarza, wyjechał do Austrii, więc już go nie ma, ale zauważyłem pewną prawidłowość, spróbuj przekonać katolika, że bałwochwali, skoro ma wpajany konkretny system wartości od dziecka.
Na tej samej zasadzie prowadziliśmy dysputy z tym lekarzem.
Wiesz co to jest bariera krew /mózg? Wiesz w jakim okresie życia dziecka się wykształca?
To są ludzie, którzy sprzeciwili się lobby farmaceutycznemu, są wyśmiewani, bo jeśli nie da się czegoś podważyć, a mamy do czynienia z osobą znajdującą się w zdecydowanej mniejszości, to najłatwiej przypiąć takiej osobie łatkę oszołom.
Proste i skuteczne, zwłaszcza jeśli masz do dyspozycji media.
Gary Null jest wiodącym ekspertem w dziedzinie zdrowia, prawnikiem medycznym, dziennikarzem śledczym, dokumentalistą filmowym w dziedzinie medycyny. To nie jest człowiek znikąd, jeśli szkoda ci 3h życia na prześledzenie dosłownie dwóch filmów, to o czym jest dyskusja?
dr. Jaśkowski opisuje dokładnie historię szczepień, od starożytnych Chin.
Garry Null zajmował się wojskowymi, szczepionymi podczas akcji pustynna burza.
Zobaczyłbym z czystej ciekawości, choćby po to, żeby móc ocenić, czy oni bredzą, czy mówią jak ludzie z tytułami naukowymi z dziedziny medycyny, którzy poświęcili swoje kariery, pieniądze, dobre imię, całe swoje życie na badania.

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.