Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320924 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@wrobelsparrow  I tak na zdrowy rozum, taki nasz tutaj na dołach i nizinach. Przesuwają 20 mln na szkołe, później sie wycofują, to albo wiedzą ze było to za bardzo z dupy, albo ktoś jak zwykle niestety w naszych rządach, czegoś nie przemyślał. Jeli cos uważam za dobre i jestem o tym przekonany to nie zmieniam swoich decyzji tylko jak wspomniałem mam konkretny plan i staram sie to realizować, a tutaj jak wiatr zawieje tak leci, to jest dla mnie niepoważne.
Gdybym tak robił w jakiejkolwiek firmie to albo firma by padła albo by mnie wyjebali. Czy ci ludzie którzy tak się pchają do rządzenia słyszeli kiedyś i znają znaczenie słowa stabilność, przewidywalność. Mam nieodparte wrażenie ze to dla niech czarna dziura, harcerstwo i jeszcze raz harcerstwo w tym złym słowa znaczeniu. O panu z Belgii to mi nawet nie chce sie rozmawiać bo bezczelnośc eurokratów wkurwia mnie równie mocno. Niech sie zajmą problemami we własnym kraju. np TV w Hiszpanii wybierana jest jak teraz u nas przynajmniej mocno podobnie i to nikomu nie przeszkadza tam nie ma zagrożonych mediów?

@13 wiesz ze Wałęsie nikt nie udopwodnił bycia Bolkiem. Jesli masz na to niezbite dowody to on zaprasza i pana Brauna i w takim razie Ciebie, na oficjalne spotkanie by raz na zawsze zakończyc te pomówienia lub osądzić i zakonczyć to swobodne używanie jakei i Ty sobie teraz urządzasz i dziwię sie ze robisz to jako chrześcijanin, nie sądzcie albowiem i wy bedziecie osądzeni skoro juz cytatami jedziemy

@selfslave  jeśli o inwigilację chodzi mam na myśli nie to ze faktyczny aparat sie np mną zainetersuje tylko to ze to jest fantastyczna furtka dla skorumpowanych urzednikow nad którymi nie bedzie żadnej kontroli. Tak ufasz całej policjii ? Gdyby nad tym był jakis nadzór to ok ale to wygląda na wolną amerykankę a ludzie tego widac nie pojmują.
Jeśli senat zatwierdzi a zatwierdzi ustawe o prokuraturze nie bedzie boga nad Ziobro a ja temu człowiekowi nie wierze to dla mnie jest zakompleksiony maluczki człowiek któremu przyswieca głównie zemsta a to nie jest najlepszy doradca. I to nie jest tak jak ujął 13 ze oni rządzą od kilku miesięcy a PO rzadziło 8 lat i mamy "kraj w ruinie" . Ziobro już pokazał kilka lat temu co potrafi i nie spodziewam sie niczego innego.

Tak na to patrze i na tą rozmowę tutaj i ogolnie i przestaje mnie dziwić ze PO nie dogadało sie z PIS i ze mamy taki syf jeśli my tutaj nie zaangażowani w nic nie potrafimy spokojnie wymienić sie zdaniem, a jeśli sie z kims nie zgadzamy stajemy się leimngami pisiorami itd itd zero tolerancji i marginesu.