Mowi o propagandzie przeciwko rosjii i wojnie w europie. Jakaż jest propaganda przeciwko rosji gdy podpisuje sie miliardowe kontrakty, i sprzedaje im własne mienie. Patrz niedawno sprzedana stocznia kremlowi pod płaszczykiem dziwnej firmy.
E: po za tym zawsze jakoś tak dziwnie patrze na ludzi którzy nagle po 25 latach stwierdzaja ze nie moga juz kłamać. Do tej pory to mu nie przeszkadzało ? Może jego rodzinie zabrali jakiś lokal i przeznaczyli dla imigrantów jak to miało miejsce u mojej znajomej ? I dlaczego mam wrażenie ze albo dostał za mało kasy albo jeszcze co innego. No kurde mam mocno ograniczone zaufanie do takich nagłych przemian.
Ja na serio chciałem sie przekonać do tych wszystkich " niezależna" itd itd ale im dłużej czytam tym bardziej sie przekonuję ze nie leży mi ta retoryka i przedstawianie równie jednostronne jak i TVN spraw i tego co sie dzieje.
Niestety nie ma obiektywizmu u jednych i drugich.
Próbuje dociec dlaczego tak pluja na Kraśko i Tadlę i znajduje jedno, rodzice albo i dziadkowie jak u Kraśki w PZPR i że niepochlebnie wypowiadali sie o kimś z PIS. Jeśli to ma być ta wolna telewizja i prawdziwie narodowa, to z powrotem zaczynam sie obawiać tej dobrej zmiany. Z resztą sam Kurski klasyk był rzekł " ciemny lud to kupi", czyżby prorok na dodatek ?