...
Kiedyś było takie powiedzenie, że kto w młodości nie był socjalistą, ten na starość będzie zgorzkniałym skurwielem ![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
To chyba ja
![Chichot :D](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/xcheesy.png.pagespeed.ic.7bCSCnTxWL.png)
muszę się bacznie obserwować.
Z newsów...dziś Premier Węgier Viktor Orban, spotka się nieoficjalnie z "Premierem" Jarosławem w miejscowości wypoczynkowej na południu Polski.
Nie zdziwiłbym się gdyby to był dworek prezydencki w Wiśle
edyta: ok Niedzica
[...
Nie wiem jaki jest poziom mierzalności szmaciarstwa, ale na pewno też jest szmatą. Natomiast nie wiem co to ma do Lisa.
Dla mnie ma to wspólne ze Lis w zasadzie niczego nikomu nie ukradł, ma swoje poglądy nie ukrywa ich może nie jest obłudny, nie wiem, może i jest może robi to tylko dla kasy ale, gdyby robił to tylko dla kasy to szybciutko zmieniłby swoje podejście i front a jednak tego nie robi. Być może jako dziennikarz nie powinien epatować swoimi poglądami ale odnoszę nieodparte wrazenie ze jest negowany gdyz jest zdecydowanie nie NIE w stosunku do niektórych ludzi. Dziwi mnie dlaczego tez zaden przedstawiciel PIS nigdy nie przyszedł by zadać kłam i powiedziec prawde. Co, zostałoby to wycięte ? wtedy byłby szmatą szują itd a tak to w zasadzie domysły. Odnosnie jego programu w zasadzie sam sobie odpowiedziałeś. Tak sie oburzamy na układy i układziki ale tak na prawde niemal cały swiat gdzie wchodzą w gre ciut wieksze pieniądze to są już układy takie czy inne. Z tym pirime timem to tez trochę tak nie do konca, TV pomimo misji musi zarobić na siebie, niech ktos zrobi lepszy program i przyciągnie dobrych reklamodawców bo przeciez to tez o to chodzi. Od lutego ma byc nowy program zamiast Lisa i zobaczymy. To mi trochę wgląda na to gdybysmy to my jako firma oburzali sie na Kiesla ze płaci GP i robi sobie reklamę. dla mnie ci kolesie tzn dwóch z GP to takie szmaty Kiesel im płaci to co Kiesel to swinia ? Byłbym popieprzony gdybym tak myślał. Lis to firma Tv druga firma kazdy chce zarobić a wszyscy dookoła zaglądają im w kieszeń, nie lubię tego.
Gdyby to były czysto nasze pieniądze to ok ale są rekamodawcy i czesto to z ich kasy sa opłacane rózne programy.
Ostatnio podobne rzeczy dzieją sie wokół Owsiaka i WOŚP. To tez przekręt ? W konću Matka Kurka dowiódł machloje w sadzie choć ostatecznie przegrał później wygrał i cholera wie właściwie co sie teraz dzieje.
Tez kasa tez pretensje . Szkoda ze nikt inny nie zrobił niczego sensownego oprócz teraz Szlachetnej paczki ale to trochę inny zakres działaności.