Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320141 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
@selfslave  wiesz dla mnie większą szmatą jest poseł PIS który nie zapłacił za instrument bezczelnie komentuje mi moje maile do niego, a z mównicy pierdoli o uczciwości i takich tam patriotycznych popiardółkach.
Nie wiem jaki jest poziom mierzalności szmaciarstwa, ale na pewno też jest szmatą. Natomiast nie wiem co to ma do Lisa.

A ostatnio ktoś gdzies wrzucał ile zarobił program Lisa więc to nie są tak do końca domysły. Też nie chcę nikomu zaglądać do kieszeni choć ogolnie uważam ze ludzie w TV imo zarabiają zbyt wiele na to co robią. Jest to dla mnie z lekka postawione na głowie. Odnośnie jego wystąpień z KOD to juz dla mnie bezsprzeczna lipa.
Dziwnie to poprzednio napisałem o domysłach. Miałem na myśli, że możemy się domyślać na ile to zasługa Lisa, a ile zarobiłby inny program znanego dziennikarza, puszczany w tym samym czasie. To w końcu ten tzw. "prime time" i to na pierwszym kanale publicznej telewizji. Inna sprawa, że program był bardzo dobry pod względem realizacji. Dobrze zmontowany, na pewno mniej nudny od innych programów publicystycznych, co pewnie też przyciągało widzów.
« Ostatnia zmiana: 05 Sty, 2016, 17:23:31 wysłana przez selfslave »