Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320037 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Proponuję nie robić tym głupeczkom publicity. Niech sobie sączą cappuccino na Zbawicielu za dwanaście zeta i dyskutują z tym bałwankiem z Krytyki Politycznej o urokach leninizmu, tylko kurwa niech o nich już nie słyszę.
To ja tak poproszę z moherami z PiSu - niech sobie odmawiają zdrowaśki na pielgrzymce do Częstochowy i dyskutują z profesorami wyklętymi na temat zamachu na TU-154, tylko niech ja już o nich nie słyszę :P

Ach, jak wygodnie żyć stereotypami...

Posty połączone: 29 Gru, 2015, 15:25:04
@gizmi7  tylko sie nie irytuj, ale to coś dla Ciebie  :D

( Obraz usunięty.)

A do tego wystarczy dodać statystykę "jaką część ataków terrorystycznych stanowią ataki na tle religijnym?", potem jeszcze wziąć z tego ułamek związany z Islamem i nagle spadają klapki z oczu i wydaje się, że to tylko biznes i polityka robione na strachu. A wiadomo przeca, że strach to ścieżka ciemnej strony

A tu kolejny fajny szczególik - broń kupili legalnie: http://www.latimes.com/local/california/la-me-san-bernardino-shooting-terror-investigation-htmlstory.html

Gizmi, jako statystyczny przedstawiciel lewactwa, powiedz mi jedną rzecz. Dlaczego lewactwo tak chętnie zaprasza do siebie przedstawicieli kultury, w których tolerancja dla homoseksualistów, transów, kobiet poza kuchnią i innych cudaków praktycznie nie istnieje? Nie mówię o radykałach.
« Ostatnia zmiana: 29 Gru, 2015, 15:56:56 wysłana przez pivovarit »