Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319739 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Idźcie i się spytajcie - ot tak od chaty do chaty: "czy chcesz żeby chleb kosztował jak w Niemczech, ale żebyś ciągle zarabiał 1600 zeta?"

Nie piszę o WYBORCACH, tylko o wszystkich obywatelach. Głosujący na Kukiza jak i na całą resztę też chcieli zmiany. Również ci, którzy niechcący uwierzyli Petru. Niegłosujący również, jakby ich tak spytać. Pozostają kwestie "herbertowskie" i estetyczne, które mnie od jakiegoś czasu pierdolą. Też nie mam mokrych snów o Jarku, ale chwilowo innego nie ma. Handlujcie z tym ;)

Idź teraz i sie pytaj : Czy chcesz w telewizji oglądać tylko TV Trwam i słuchać jedynie słusznego Radia Maryja z całym szacunkeim dla RM i tego co robi dla ludzi chorych ?
To tak samo fajnie sformułowane pytanie jak Twoje ;)
Wroo prosze Cie chociaż Ty nie bądź aż tak tendencyjny.
Co do estetyki powiedz mi, czy na serio jebie cie estetyka i jeden wafel Tobie czy na Ciebie naplują czy deszcz pada byle cera  była wilgotna ?
Otóż dla mnie cel nie uświęca środków, nie i chuj. Jestem za tym zeby zrobili porządek niestety zaczyna wyglądać to dla mnie tak, ze pielenie chwastów w przydomowym ogródku, wykonują przy pomocy buldożera.