Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318895 razy)

Offline Saint2013

• Gaduła
  • Jupi aj ej madafaka !
Commelina, rozumiem Twoje wątpliwości.Nie twierdzę ,że wszystkie informacje zawarte na tym portalu są wiarygodne. Ja szukam, sortuję i kojarzę fakty z wielu źródeł.
Nie II  ;) tylko III WŚ i w mojej skromnej opinii już trwa albo jesteśmy w fazie preludium.
Dziś poczytałem trochę na temat (szeroko pojętej) wojny w Syrii.Dość długi artykuł jakiegoś kolesia. Szczerze mówiąc wielu rzeczy nie ogarnąłem swoim rozumkiem. Szachy na poziomie master.Wynika z niego ,że szykuje się tam coś grubego i to niebawem. USA i alianci vs Rosja i alianci.
Kilka postów wyżej napisałem o uruchomieniu przez Polskę linii kredytowej dla Ukrainy. Okazuje się (też dziś doczytałem), że Ukraina do 20.12 ma czas na spłacenie swojego długu Rosji ale nie ma zamiaru tego zrobić bo jej po prostu na to nie stać.Pytanie...kto daje kredyt bankrutowi ? Ma to być zapewne zastrzyk kasy dla Arszenika od tych co narobili tam zamieszania ale nie ich rękoma itd itp.
Jak chcesz poczytać o Syrii to proszę http://wolnemedia.net/polityka/dzialania-wojenne-ktore-szykuja-sie-w-syrii-i-okolicach/
A na koniec powiem ,że o tych najważniejszych rzeczach które się dzieją nie mamy nawet pojęcia bo mamy nie mieć.
Miało być jak zawsze a wyszło...zajebiście :-)