Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318873 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
I tym optymistycznym akcentem, z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim za dyskusję.
Ja wymiksowuję się z tego tematu, słabo znoszę manipulację, a ona jest wszechobecna. Jedni są warci drugich.
Jako osoba wierząca w ogóle nie powinienem się angażować w takie tematy.
Uwaga cytaty biblijne na pożegnanie tematu, i dla przedstawienia swojego stanowiska jako wierzącej osoby;

Spoiler

Spoiler

@gizmi7 przepraszam za swoją reakcję, jeśli już ktoś mówi o sobie, że jest uczniem Jezusa, to takie zachowanie jest co najmniej uważane za wymagające zadośćuczynienia...
Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni moimi wypowiedziami, sposobem narracji, pisaniną w emocjach, itd...
Moja ojczyzna jest w niebie, tu jestem tylko pielgrzymem, i nie można stać jedną nogą w polityce, a drugą w biblii, bo to grozi duchowym rozkrokiem.

Jeszcze raz przepraszam wszystkich, którzy poczuli się w jakikolwiek sposób urażeni.

Pozdrowienia i uściski ;)

« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2015, 11:07:16 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.