Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319630 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Mam nadzieje ze nie masz tym razem racji odnośnie dyktatora, nawet chorego z miłości do Polski. Nie wykluczone jednak, ze czesc społeczenstwa tego chce, ale to tez jest czesto niestety wynikiem potrzeby tego, ze ktos za nas coś zrobi, ze jest ta "siła wyzsza" a oni ( pisze oni bo jakoś mi nie teskono z dyktatorem ) pójdą jak te owieczki, wskaże sie palcem co maja robić, najlepiej bez odpowiedzialności i potrzeby samodzielnego myślenia, byle było ciepło i bezpiecznie.
Jeśli nie będą harcować to osuszą, bo celują trafnie. Jednak mają sporo do zrobienia, tylko czy takie posuniecia jak Jasiński w Orlenie to dobry pomysł ? I wizerunkowo i marketingowo. Ten który dziesiec lat temu mówił zupełnie coś innego, niż dzisiaj zrobił sam, na temat władz w spółkach skarbu państwa.
To co sie dzieje wokol kontarktów w Marynarce Wojennej to jakiś festiwal beznadziejności Stocznia MW daje dupy po raz koleny ORP Orzeł unieruchomiony od 1,5 roku z fregaty rakietowej zrobili patrolowca którego tez nie potrafia dokonczyc w terminie ja ciez pierdziele i jeszcze ten ruski wywiad panoszacy sie jak u siebie, jakaś tragikomedia.