Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319689 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ale ja tylko o tyle proszę. O zdobycie się na jakąś refleksję na temat otaczającej nas rzeczywistości, na podstawie przesłanek, którymi dysponujemy.
..........
Nie zapomnijcie przeczytać komentarzy pod artykułami ;)

Te komentarze to dla mnie szczyt chamstwa i braku kultury i gdy słyszę o mowie nienawiści ze strony PO to ogarnia mnie smiech bo to co czytałem w niezależnej to IMO niezły rynsztok. Jeśli tak jest mowa patriotów i chrześcijan nie daj Boże katolickich to bede musiał mocno zweryfikować swój pogląd na jakby nie patrzec moją religie.
Zeby jendak nie było @13 jesteś chooiem ;) zniszczyłeś mi dzieciństwo doprowadziłeś do tego ze pierwszy raz od trzydziestu lat jestem zdumiony ze znalazło sie coś co mi sie w pale nie zmieściło co mnie zdziwiło i sponiewierało. Nie wierzyłem, nie chciałem wierzyć, lub po prostu, takie rzeczy nie mieściły sie w mojej logice i postrzeganiu swiata. Do było dla mnie niemożliwe ze Polak niby patriota może tak po prostu oddac państwo obcym słuzbom i to ruskim, no kurde komu jak komu ale ruskim ?
Wstyd mi dzisiaj ze głosowałem na Komorowskiego i ze kiedykolwiek go broniłem .
Niestety nie zmienia to mojego zdania o metodach Macierewicza czy Ziobro. Rozumiem o co im chodzi ale metody iście harcerskie. Zdaje sie tez niestety ze Pis to jedyna opcja która to bagno może osuszyć.