Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318887 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@gizmi7  działań jest więcej, takich jak te należało sie spodziewać. Ale z drugiej strony wczoraj rano IIIPR podał info o zdelegalizowaniu współpracy nieoficjalnie oficjalnej z GRU na podstawie której ci kolesie mogli całkiem swobodnie inwigilować nasz kontrwywiad więc jest cos na rzeczy. Jak do tegpo podepniesz sobie "niebezpieczne związki Komorowskiego" to jawi sie ciekawa całość. Lub raczej nieciekawa ( trzynasty tryumfuje :P )

Inne nieciekawe to np Jasiński w Orlenie i gdyby posłuchac co sam miał do powiedzenia na ten temat kilka lat temu ( 10 lat temu )można uznać to za przemianę znaczącą. Tu niestety kolesiostwo bierze górę.

No i to o czym zapewne nie bedzie głośno ale kazdy przedsiebiorca z nowym rokiem ma nowy pakiet BHP i innych przepisów prawa pracy do aktualizacji. Wydałem na to ok 10tys w ciągu roku bo musiałem bo takie przepisy ze musi i już. Dzisiaj zadzwoniła pani i poinformowała mnie ze są nowe wytyczne i dotychczasowe ustalenia i szkolenia trzeba aktualizować czyli kolejna kasa poleci i ze tej pani jest bardzo przykro ale... komuś kurwa bedzie przykro. Zasadniczo przepisy sie nie zmienią musi być tylko aktualizacja zgodna z rozporzadzeniem nowego ministra, kurwa gratulacje !

Jest jedna rzecz która łaczy PIS i PO punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia.
« Ostatnia zmiana: 18 Gru, 2015, 11:23:59 wysłana przez commelina »