Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318826 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Może i absurdalnie a nie jest dla Ciebie absurdem to finansowanie wychodzenia na ulicę. Zawiadamianie na podstawie takiego nagrania to jest dopiero kuriozum. A skąd ja wiem czy koles najpierw nie dał stówy dziadkowi zeby ten podszedł i na oczach kamer zadał takie pytanie. No proszę Cię nawet mi nie podsuwaj takich rzeczy bo to kpina jest.
Co do Olejnik zadna nowość, ze to co mówi trzeba filtrować lub w ogóle nie słuchać, zmęczyła mnie dość dawno temu.
Wałęsa niestety dawno temu stracił w moich oczach, i faktycznie z lekka się oderwał, mogł wycofać sie z czynnej polityki po pierwszej prezydenturze wyszedłby z honorem a tak robi z siebie pośmiewisko, nawt mi go szkoda. Szkoda bo mógł być ikoną a tak hm...
No i po raz kolejny gdybyś czytał to co piszę doczytałbyś ze wkurwia mnie obłuda PO i Komorowskiego w temacie TK
pierdolenie o zamachu stanu itd itd . Ze Rzepliński Z Komorowskim najebali a Kropiwnicki zakończył. Ale widać nie dociera to do Ciebie.
Nie chce mi sie już udowadniać ze nie jestem wielbładem.

Edyta: Ty chyba nigdy nie zostałeś wystawiony na minę, nikt nigdy nie dowalił Tobie w internecie nie oczernił bez możliwosći szerszej Twojej interwencji i nie poszło w eter ze jesteś złodziejem oszustem itp.
A nie przepraszam było z grillem, przyjemnie było ? Posądzony o kradzież pomysłu pamietasz to na pewno bo wzburzenie Twoje było niemałe. Ja to też mam na okragło ze strony jednego naszego ulubieńca z Teksasu mam całą historię jego "tfurczości" na nasz temat. W Polsce czy w Europie dawno bym podał gościa do sądu i żadał odszkodowania takiego zeby sie nakrył nogami. Niestety poki co nie mam tam nikogo ale internet pamięta i to tez ma niestety dwa końce bo z jednej idzie opinia a z drugiej są dowody.
Zwyczajnie w takie nagrania z tym dziadkiem nie wierzę, ta akcja jest dla mnie tandetna zrobiona w jednym celu. Dowód zaden ale niepokój zasiany czy Ty tego na serio nie widzisz ?

« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2015, 11:04:33 wysłana przez commelina »