Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318898 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@13 kurde nie wyświetlasz mi sie ;) ale nic . Jestem zdecydowanie nastawiony negatywnie do Ziobro i Macierewicza i nie zamierzam tego ukrywać. W moim postrzeganiu świata może i chcą dobrze ale metody mają marne i nie koniecznie uznaję zasadę ze cel uświęca środki.
 Jeśli zaś chodzi o Petru to napisałem wyraźnie, jeśli jest winny od tego jest prokuratura, a nie my tutaj ! Nigdzie też nie napisałem ze jest krystalicznie czysty, po raz kolejny wmawiasz mi rzeczy których nigdzie nie sformułowałem.
Zaczynam odnosić wrazenie ze masz mnie w ignorowanych i nie czytasz dokładnie a przelatujesz "po łebkach" albo nie chcesz doczytać. Napisałem tutaj wielokrotnie ze chciałbym by PIS mnie pozytywnie zaskoczył, nie mam obowiązku ich kochać, zawiodłem sie na PO cholernie, Petru bedę tez oceniał po czynach. Także pisałem ze wychodzenie na ulice nie podoba mi sie. Proszę jeśli chcesz mi coś zarzucać to doczytaj do końca.
Zarzucasz mi jednostronność, przestań w takim razie wszystkich którzy głosowali czy na PO czy na Petru nazywać lemingami bo zwyczajnie krzywdzisz wielu ludzi lub obrażasz jak wolisz. Znam wielu ludzi porządnych w tych sferach i uogólnianie i wrzucanie wszystkich do jednego worka jest zwyczajnie nie w porządku.
A mnie zwyczajnie i po ludzku wkurza  osądzanie na podstawie czegoś takiego jak rozdzielnośc majątkowa, jak jakieś roszady na własnych rachunkach, jak kontakty osobiste nawet z prezesami banków o ile nie są szpiegami zagranicznych służb, kurcze co nas to obchodzi ? Tyle wyroków tutaj wydano i osądzeń ze nie jeden sąd miałby wolne przez kilka tygodni.