Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318871 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
@Guitar Spot  O jaką przezystośc Tobie chodzi. Ile zarabia jako członek zarzadów róznych spółek wiadomo, oswiadczenie majatkowe złożył, reszta to sprawa dla prokuratury. Teraz bedzie to bardziej przejrzyste. Bedzie tylko tyle ile sam zarobił a transfery na inne konta bez problemu mozna sprawdzić. Myślę ze zupełnie niepotrzebnie akurat w tym przypadku doszukujesz sie drugiego dna. A mając na uwadze jak Ziobro bedzie próbował lub jego kompani dobrać mu sie do skóry, także bym zrobił taki ruch. Może i jest kłamliwym chujkiem ale na pewno nie jest nieprzytomnym matołkiem, który nie wie jak po nim jadą i jak bedą szukać przewałów szczegolnie teraz.
Jeśli jest uczciwy i nie ma nic do ukrycia, to jest uczciwy i nie ma nic do ukrycia, koniec kropka.
Ale tutaj znowu pojawia się ta sama narracja, czyli zły Kamiński, Ziobro lub Macierewicz, który nawet krystalicznie czystego Petru zakuje w kajdany, bo Petru oczywiście jest krystalicznie czysty, a Kamiński, Ziobro i Macierewicz to wariaci.
Mógł się od razu ubrać w worek, kostur do ręki i na kartoflisko...
@commelina ja mam wrażenie, że ty sam nie widzisz tego, jak bardzo jesteś jednostronny, jak bardzo wpisujesz się w tą chorą narrację o złym pisie, którą raczono nas przez 8 lat...
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2015, 08:35:52 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.