Którą ekipę? PiS, czy Petru? Póki co, PiS oddaje Nowoczesnej poparcie. Nie wiem, na ile przełożenie mają te sondaże, ale masa ludzi głosuje według nich (tak, to jest głupie). Szczerze mówiąc, po przesłuchaniu tego wywiadu z Kaczyńskim, staram się podchodzić do obecnych przy korycie możliwie bez uprzedzeń. Ale ciężko, bo nie licząc kilku ogarniętych, ciężko ich zdzierżyć. Na Cymańskiego mam chyba największą alergię.
Pisałem o 2007 roku i o Tusku, nawiązując do posta
@wrobelsparrow o krótkiej pamięci polaków, odnośnie histerii po 40 dniach rządów PiS i rzekomym podziale na ludzi "lepszego i gorszego sortu", z którym de facto Kaczyński nie ma nic wspólnego.
W/g kogo niby PiS oddaje poparcie?? Gdyby teraz odbyły się wybory, to PiS zebrałoby wszystko, za wyjątkiem żelaznego elektoratu PO, w postaci urzędników i ich rodzin. Wyłącz TV, włącz myślenie.
To co teraz obserwujesz, to normalna reakcja pasożyta, żerującego na zdrowej tkance. Ostatnie przedśmiertne podrygi.
I nie pomoże nic, nawet 2 ostatnie bastiony w postaci TK i "rzetelnych i niezależnych mediów".