Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319763 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Czy to oznacza ze Petru donosił na Polskę za granicę ze sie do tego przyznaje ?
Petru cynicznie wykorzystuje fakt, że pamięć ludu krótka jest. Ma do tego potężne wsparcie propagandy, której również pali się pod dupą. Ja natomiast chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że jeszcze nie tak dawno, ten sympatyczny karierowicz wmawiał ludziom w zywe oczy, ze kredyt we frankach to najlepsza rzecz jaka ich spotkała w życiu DOSKONALE WIEDZĄC, że będą dzięki temu płacili swoje kredyty dwa razy dłużej.

A co do słów Kaczafiego - odnosi się po prostu do wydarzeń kiedy uchwalono Konstytucję 3 Maja. To właśnie wtedy elita naszego kraju zaniepokojona, ze hajsy się nie będą zgadzać pobiegła do carycy Katarzyny płaszcząc się jak psy, żeby coś z tym zrobiła. No i kurwa zrobiła. Niestety niewdzięczny lud stolicy doskonale to zapamiętał i podczas Insurekcji Kościuszkowskiej powywieszał tych chujów jeden obok drugiego na Królewskim Trakcie. I tak sobie dyndał biskup obok generała, minister obok posła. Na szczęście nie było wtedy Moniki Olejnik i Szechtera, który by wziął w nieboraków w obronę. Tzn. byli - ale po prostu spierdolili pod ruskie skrzydła, bo nie byli tacy głupi.

Ja nie jestem od razu za wieszaniem, ale ogolić łeb na łyso w ramach rekolekcji pod Kolumna Zygmunta kilku zawodnikom - możnaby ;)