Nie wiem dlaczego zarzucasz mi złosliwy komentarz sam nazywając mnie lemingiem.
Jak mawiał klasyk jest oczywistą oczywistością ze punkt widzenia zmienia sie z punktem siedzenia, dlatego tez nie chcem ale muszem zgodzić sie z Tobą jak bardzo obnażył sie Tusk i jego rząd i to co działo sie później. Stąd tez moja decyzja o nie głosowaniu na niego. idąc dalej bo zapewne zarzucisz mi i nowoczesnej ze to platforma spadkowa dla PO lub tratwa ratunkowa. To faktycznie bardzo prosta i wydawałoby sie łatwa przywara i łatwo ja przypiąć. Gdy sie jednak zastanowisz to łatwo dojśc do wniosku ze to w zasadzie jedyna alternatywa dla PO do głosowania dla takich jak ja. Mam takie a nie inne poglądy i z innymi partiami ludźmi mi zupełnie nie po drodze. Jeslibym był w PO i nie zgadzałbym sie z tym co odpierdalają na wierchu a chciałbym działac w polityce to co wg Ciebie miałbym zrobić ? Zakładać własną partię naprawiać coś na co nie mam wpływu, płynąć dlaj tą łodzią ? Nie dziękuję wysiadam.
Głupotą Petru byłoby gdyby zaczał przyjmować tych którzy mieli jakikolwiek wpływ na to co sie działo bo wtedy łatka koła ratunkowego na pewno nie bedzie do odprucia, no ale to już jego problem.
Mówisz o hipokryzji. Niestety to co dzisiaj móia ludzie PIS swiadczy o tym ze, im także nie jest obca ta przywara.
Niestety pamietam ich rządy i na tej podstawie mój sceptycyzm nic a nic sie nie zmienił.
A wracając do Antoniego, to powtarzam czekam na konkrety od niego. Każde inne niż Smoleńskie