Oj 13, wystarczy poczytać, a nie wystarczy posłuchac ? Czy Ty masz mnie za takiego idiote, który łyka wszystko co powiedzą w mediach niczym zaba muł ? Mnie nie interesuje kim jest Macierewicz mnie interesują tylko jego poglądy i to co mówi on sam. Dla mnie to koleś który ma jedną jedyną wizję wokół której wszystko sie toczy i tej sprawie podporządkowuje resztę swych działań, chodzi mi oczywiście o Smoleńsk i niewatpliwą tragedię. To jak upadł rząd Olszewskiego to jedno, to jak łatwo szczegolnie w internetach oczernić to drugie. Nie mam zaufania do człowieka, który rozmontowuje tajne słuzby w blasku reflektorów bo chyba tylko jemu samemu miało to posłuzyć do pokazania sie jaki jest zdecydowany i zdeterminowany a to było zwyczajnie głupie i nieodpowiedzialne w stosunku do naszego kraju. Tak uważam, niezależnie co o tym mówi ktokolwiek, a tym bardziej Sikorski bo jego słowa dla mnie warte sa tyle samo co nic. Cały czas czekam jakie podejmie konkretne decyzje bo na razie wszystko jest w jego słowach na nie. Zapowiada wzmocnienie obrony terytorialnej, OK podoba mi sie , co z tarczą co z innym uzbrojeniem ?
Mam tez duże opory do ludzi którzy z założenia wszystko negują, a tutaj ze strony kregosłupa pis cokolwiek ktokolwiek przed nimi nie zrobił, to jesli tego nie zrobili oni, to jest z gruntu złe.
Ja rozumiem ze czasami lepiej coś, szczegolnie stare budowle ze złymi założeniami, rozwalić postawić nowe fundamenty i budować od nowa niż remontowac poprawiać, ale to nie jest reguła, u nich niestety jest. NFZ szkolnictwo itd wszystko znowu wywalane do góry nogami no po chuj. I tego sie właśnie boje ze znowu przebudowa ze znowu remont.
Wracając doi Antka w dupie mam co mówią niemcy czy zydzi, ja chce od niego usłyszeć konkrety.