Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318157 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
Plany, choć nie potwierdzone, lub raczej senne marzenia o broni atomowej, ja pierdole nawet nie chce myśleć co by sie działo gdyby Antoni miał do dyspozycji "guzik". Całe szczęscie w tym momencie, ze wuj sam ma ograniczone zaufanie do swoich "przyjaciół " i nie pozwala samowlonie odpalić.
Może jestem niedoinformowany, ale jaka jest podstawa tych lęków związanych z osobą Macierewicza? Bo widzę tylko, że wszyscy sami się nakręcają, że to szaleniec i zaraz będzie przez niego wojna. Co takiego niebezpiecznego zrobił lub planował zrobić Macierewicz? Czy chodzi o takie niebezpieczeństwo jak wtedy z ustawą lustracyjną, przez którą rozmontowano rząd Olszewskiego? Jedyna sprawa, która rzeczywiście może wywoływać takie odczucia to ten raport, który ujawnił pracę wywiadu w Afganistanie, ale tylko jeśli bardzo ufamy w słowa Sikorskiego, więc tego także nie możemy obiektywnie stwierdzić.

Oczywiście zawsze możemy danemu politykowi mniej lub bardziej ufać, ale aż taka panika bez jasnych podstaw? To niepoważne. Chyba, że czegoś nie widziałem, nie czytałem, nie wiem. Bardzo chciałbym się dowiedzieć.