Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: lwronk w 26 Paź, 2015, 12:10:07Cytat: pivovarit w 26 Paź, 2015, 11:44:40Trochę się zagapiłem i w październiku ubyło mi dodatkowo ponad tysiąc złotych z wypłaty z okazji tego, żebym za szybko nie dorobił się kilku miliardów.Cóż, pora iść na dwumiesięczny bezpłatny urlop, bo człowiek się będzie tylko wkur... szokował.Nie opłaca Ci się samozatrudnienie i liniowy? Ofc, jeśli pracodawca umożliwia taką opcję. Odpowiem enigmatycznie: robię, co tylko mogę, ale dopóki jestem studentem, to ZUSy na samozatrudnieniu psułyby mi bardzo dużo Jeśli studiujesz, to rzeczywiście nie ma tematu
Cytat: pivovarit w 26 Paź, 2015, 11:44:40Trochę się zagapiłem i w październiku ubyło mi dodatkowo ponad tysiąc złotych z wypłaty z okazji tego, żebym za szybko nie dorobił się kilku miliardów.Cóż, pora iść na dwumiesięczny bezpłatny urlop, bo człowiek się będzie tylko wkur... szokował.Nie opłaca Ci się samozatrudnienie i liniowy? Ofc, jeśli pracodawca umożliwia taką opcję. Odpowiem enigmatycznie: robię, co tylko mogę, ale dopóki jestem studentem, to ZUSy na samozatrudnieniu psułyby mi bardzo dużo
Trochę się zagapiłem i w październiku ubyło mi dodatkowo ponad tysiąc złotych z wypłaty z okazji tego, żebym za szybko nie dorobił się kilku miliardów.Cóż, pora iść na dwumiesięczny bezpłatny urlop, bo człowiek się będzie tylko wkur... szokował.