Autor Wątek: Daima - Soma (playthrough)  (Przeczytany 4758 razy)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Odp: Daima - Soma (playthrough)
« 14 Paź, 2015, 21:14:17 »
Wow. Dziękuję wszystkim za opinie, miło słyszeć, że się Wam podoba. :) Motywacja do dalszej pracy wzrasta!

Bo Dun i ekipa maja talent, tylko stanowczo za długo to wszystko trwa, od pomysłu, do realizacji finalnej.
Jak dla mnie to jest spóźnione o rok. Jeśli by robili tylko ot tak dla własnej frajdy to ok zajebiste i nie mam pytań a nawet zazdraszczam  :bowdown:
Jeśli natomiast chcą tym zawojować rynek trochę większy niż Katowicki to juz troche gorzej. Tym bardziej ze nastał dziwny czas hejtu na wszystko cokolwiek kojarzy się z djentem. A przecież jak posłuchałem i popaczyłem jak Paweł gra to nie wiem czy ma sie czym wstydzić stając przy Brownim. Tak tak, tak uważam.
I zeby nie było, nie krytykuję tylko twierdzę, że jeśli chcą zaistnieć a nie tylko miło spędzić czas we własnym towarzystwie, to trzeba zapierdalać.

Pełna zgoda. I nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie. :/ Ale właśnie pracujemy nad tym, by to zmienić!
No i mam nadzieję, że z naszych kawałków można będzie wyciągnąć coś więcej, niż djent. ;)

Rewelacja Panowie, tak trzymać! I powodzenia z wokalem, chociaż za bardzo mi go nie brakuje! :)

Heh, kilka chwil temu usłyszeliśmy podobne opinie na temat wokalu. Może warto się nad tym zastanowić? :> Dzięki Gohes!

To fakt, pałker rozpierdala system i to zdrowo, że strony gitar strasznie spokojny utwór czekałem na lekkie JEB ale wszystko wchodzi jak miód, bardzo fajnie utwór brzmi i czekam na więcej ;)

Wysłane z mojej lodówki

Numer miał być trochę mantrowy, po twoim opisie sądzę, że nam pykło. ;]

Trochę wtórne, ale fajne granie. Weszło leciutko.

Jak wyłączy się dźwięk i popatrzy na pałkera, to w głowie zaczyna grać jakieś wesołe ska/rege :D

Cały czas pracujemy nad tym, by materiał był lepszy i lepszy. Mam nadzieję, że EPa będzie dla ciebie mniej wtórna. ;)

dojebany mix i wszystko djenci jak trzeba <3
Kapitalny numer. Szkołę  :o

Takie posty mam ochotę powiesić sobie w ramce nad biurkiem. Dzięki :*

Ta Ep już dawno powinna być na bandcampie !!!!!

Vox populi, vox Dei. Całej Epki dać nie mogę (choć wydamy ją chyba w trybie przyspieszonym w wersji instrumentalnej), za to "Somę" można pobrać z bandcampa:

http://daima.bandcamp.com/