Hej, odgrzewam temat! Z różnych przyczyn musiałem odłożyć zakup axe ale jeśli nic się nie zmieni to chciałbym kupić w możliwie jak najszybszym czasie.
Zakupy zacząłem chyba trochę od tyłu ale....
Kupiłem sterownik :
https://www.rjmmusic.com/store/product.php?productid=16257...trochę w ciemno ale powinien być zasilany z axe?
Fractal to będzie prawdopodobnie XL+
Teraz moje pytanie: czego jeszcze potrzebuję do tego zestawu? Póki co będę wpięty w linię na czym mi najbardziej zależało więc odpada końcówka mocy i głośnik, bardziej zależy mi na tym jakie kupić pedały do tego? Na co powinienem zwrócić uwagę? Gdzie zamówić case'y ( potrzebuję case na fractala gdzie będzie jeszcze zestaw bezprzewodowy do odsłuchu a w case na sterownik pewnie oprócz pedałów będę musiał umieścić jakiś stroik? Jaki? tc electonic? Nie chcę stroika do racka!!!! Czy potrzebuję jeszcze czegoś ? Nie będę nagrywał muzyki, chodzi o granie na żywo! Czy potrzebuję jeszcze czegoś?
Nie chcę zaśmiecać forum bo np. kejsy znajdę bez problemu tylko bardziej zależy mi na Waszym doświadczeniu a czasem wbrew pozorom takie pierdoły potrafią utrudnić życie ... albo w bardzo prosty sposób ułatwić!
Dzięki za wszelką pomoc .