Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: lupus w 04 Cze, 2015, 07:49:22Dawno chyba już nie było takiego bóldupnego threadu, aż skwierczy Aż łapię za plecak i wyjeżdżam na długi weekend.A wiesz ze właśnie uswiadmiłem sobie ze jest bardzo kulturalnie z tą dyskusją, wrecz cieszy mnie rozmowa na argumenty, pomijając oczywiście ze one nie trafią do adwersarzy. Tak jak ksiądz mówiący o antyknocepcji i wychowaniu dzieci, tak i socjalista mówiący o kosztach pracy a kapitalista o biedzie, kazdy wie swoje ale i tak uważam ze poziom rozmowy podskoczył Cytat: Bjørn w 03 Cze, 2015, 20:54:02Jak można w ogóle być przekonanym, że ktoś inny zna lepiej od ciebie twoje potrzeby, zatem czemu by nie dać mu pieniędzy i niech już on zadba o te potrzeby Tadeo juz dał dobry przykład. Projektując meble wielokrotnie okazywało sie ze widziałem lepiej choćby dlatego ze ludzie zamykają sie w swoim swiecie a czasami wystarczy pokazać im ten swiat z innej perspektywy.
Dawno chyba już nie było takiego bóldupnego threadu, aż skwierczy Aż łapię za plecak i wyjeżdżam na długi weekend.
Jak można w ogóle być przekonanym, że ktoś inny zna lepiej od ciebie twoje potrzeby, zatem czemu by nie dać mu pieniędzy i niech już on zadba o te potrzeby