Autor Wątek: Android  (Przeczytany 183034 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Android
« Odpowiedź #750 17 Kwi, 2015, 20:10:50 »
Dobra dobra, aż taki osioł nie jestem żebym wyłączał aplikację z jakiej chcę skorzystać :P Nawet uruchomiłem synchronizację (którą zasadniczo jebię), ale nic to nie zmieniło. Nie loguje się i chuj.

Za to apką szajsunga faktycznie dało się obejść część rzeczy (albo było to co chcę, albo odpowiedniki) ale wybór niestety jest duuużo mniejszy. W każdym razie plusik leci ;)

EDIT: Jutro przychodzi do mnie sąsiad-informatyk, zobaczymy co on na to, bo ja wysiadłem :facepalm:

Natomiast pytanie na szybko - jaka jest dobra, darmowa "chmura" NIE oparta o google (czyli odpada np. Picasa). Bo mogę sobie przenosić pliki pomiędzy pocztami i ich używać w tym celu, ALE niestety mają limit ściągania/wysyłania jednorazowych załączników. Czyli kilka dużych zdjęć i chuj, trzeba dzielić na kilka maili. Niech ograniczenie nawet będzie jak musi, ale powiedzmy koło 100MB jednorazowo.

EDIT2: Telefon do informatyka który by się zjawił ale leży chory :( I jego pierwsze pytanie: "samsung"? "tak" "to norma, zgraj jakiś nie-samsungowy program" :P

Ostatecznie olałem Kiesa, olałem GooglePlay. Załączyłem normalny sklep samsunga, odpaliłem i zsynchronizowałem dropboxa. Raz jeden przepnę microSD żeby zgrać -naście giga stałych danych, reszta leci dropboxem. I chuj :P
« Ostatnia zmiana: 19 Kwi, 2015, 18:29:51 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.