Autor Wątek: Android  (Przeczytany 182975 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Android
« Odpowiedź #750 17 Kwi, 2015, 17:18:58 »
Kolejne pytanie ode mnie, pewnie rozwiązanie jest banalnie proste ale już mnie coś boli...

Przeniosłem się z nową kartą SIM na nowy telefon (SGS4). I teraz chcę sobie pozgrywać apki takie same jakie miałem na poprzednim (ING, jakiś komunikator WiFi żebym z każdym gunwem nie podłączał kabla, PicSay albo coś podobnego, takie drobne badziewia) i... mam problem.

Raz - nie chce mi się logować do aplikacji. Nie i chuj, wyskakuje "problem półączenia z serwerami google". Chrome działa, gmail działa. Apka nie.

Dwa - jak wchodzę przez stronę to mi pokazuje w ustawieniach stary telefon (Ace2) i nijak nie mogę zmienić tego na obecny.

A jak próbuję się wlogować na alternatywnym koncie gmaila (nauczony doświadczeniem mam ich kilka) gdzie nie ustawiałem sobie żadnego urządzenia i w ogóle nigdy nie logowałem się do usług google (jak Sklep Play który mnie teraz najbardziej interesuje) i... to samo. Brak możliwości zalogowania, wyskakuje błąd.

Ktoś coś? Bo już nie wiem czy ja to robię źle? Ale przecież konfigurowałem już poprzednie smartfony, zgrywałem i usuwałem aplikacje i wszystko było okej, a tutaj takie krzaki :o
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.