Autor Wątek: Android  (Przeczytany 187789 razy)

Offline blendamed

• Gaduła
Odp: Android
« Odpowiedź #675 17 Sty, 2015, 14:07:23 »
@Mat Tak, ogólnie jak masz androida to możesz sobie ściągnąć amplitube https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ikmultimediaus.android.amplitubese chyba bez znaczenia czy szajsung czy nie szajsung. Ja mam S2+ ale nie sprawdziłem jak ta apka śmiga bo nie mam iRiga :) może kiedyś.

@pronounce w sumie najrozsądniej by było pójść do operatora, u którego podpisujesz umowę i wziąć ze sobą tą rozpiskę z wszystkimi dostępnymi telefonami i ich cenami na określonych warunkach umowy (abonament/karta/mixy, nie mixy etc.) Wybrać jakieś mieszczące się w budżecie i się pochwalić na forum.
Chyba, że kupujesz sam abonament a telefon oddzielnie z jakiegoś allegro czy cuś.
Z samsungami jest jeden problem, tych modeli jest od chuja i te, które mają wystarczająco mocy by luźno udźwignąć androida (a co dopiero jakieś amplituby) to raczej kompaktowe nie są :D Patrz chociażby taki Galaxy S2+, to relatywnie spory telefon w porównaniu do np. iPhone 4s. Właściwie to teraz ciężko mi sobie przypomnieć jakiś telefon o podobnych rozmiarach i osiągach co 4s ale z androidem.