@bandit112 mozesz sobie zsynchronizowac jakie chcesz miale z windowsphonem, bez problemu najmniejszego. Ja mialem 3 konta gmail, jedno od MS, Twitter, FB i to wszystko smigalo. Bezbolesny jest tez backup do OneDrive (nie wiem jak z Dropboxem), wiec braku karty pamieci nie czuc za mocno, no chyba ze zawalisz tel muza, to co innego. Poza tym nie ma praktycznie zadnych innych uslug google na tej platformie, wiec jezeli motzno na nich polegasz, to troszke lipa. Jak nie masz cisnienia na hangouts (jest FB czat), czy google maps (sa zajebiste mapy nokii), to luz. Pod wzgledem wygody obslugi systemu stawiam go na rowni z ajfonem, moze nawet deczko przyjemniejszy i prostszy. Android w ogole nie ma startu.
Z wad tego systemu to jak duzo podrozujesz miedzy roznymi strefami czasowymi (wystarczy z PL na Litwe sie przejechac), to potrafi sie zgubic i nie ustawic dobrej godziny po powrocie do kraju. Klient poczty jest raczej prosty, nie ma porownania do tego, co jest na iOS czy android, no ale do sprawdzania poczty i wysylania mail wystarczy. Nie wiem jak teraz, do niedawna jeszcze kasowanie maila w tel nie usuwalo go z serwera, co bylo strasznie wkurzajace. Wiecej grzechow nie pamietam, jak cos przypomne, to napisze.
Posty połączone: 03 Lis, 2014, 16:58:21
Tak teraz zobaczylem tego linka. Mialem dokladnie ten sam model HTC. Na Win8 smigal jak glupi bez zadnego przyciecia, nie wiem jak sie bedzie zachowywac na 8.1, bo sprzedalem zanim wyszla ta wersja. Telefon jest dosc pancerny, ma gorilla glass, tyl gumowany lekko, wiec sie nie slizga, dobrze w rece lezy, niezle foty robi, niezly ekran. Dobrze muze odtwarza ale sluchafony trzeba miec dobre. Moj mial bardzo chujowy glosnik, wiec jak rozmawialem przez tel to ledwo moglem kogos uslyszec. Ogolnie spoko telefon, lepszy od tych budzetowych Nokii typu 600 czy 635.