Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Aremenius w 11 Lis, 2014, 14:06:33Prawie przebiłem dzisiaj swoją wagę na sztandze ale sił zabrakło troszku... Tak czy siak 80kg na klatę to dla mnie i tak przechuj wyczyn kiedy przypomnę sobie że jeszcze 3 miechy temu ledwo 50kg podnosiłem 4 razy Plus jestem zajebiście nastawiony na egzamin praktyczny po dzisiejszej nielegalnej jeździe z moim kumplem, tzn wiocha obok naszego wydupia i ruszam z 1 ( warto wspomnieć że to Rover 206 z 96' ) i żadnego charczenia, nic, po prostu od razu z buta ruszył... Myślę no spoko, pewnie głupi to szczęście, ale chuj za drugim, trzecim, piętnastym razem to samo. No i wiem że to może śmieszyć, ale cholernie się bałem tego egzaminu ale po dzisiejszym... Zdam jak chuj Plus jeszcze na koniec górka, kąt lepszy niż w WORDzie i to samo... Zrobiłem bezbłędnie sześć razy uznałem że starczy 2tys obrotów FTWTakże dzień przechuj pozytywny ....A po wszystkim zapomniałem włączyc kierunków
Prawie przebiłem dzisiaj swoją wagę na sztandze ale sił zabrakło troszku... Tak czy siak 80kg na klatę to dla mnie i tak przechuj wyczyn kiedy przypomnę sobie że jeszcze 3 miechy temu ledwo 50kg podnosiłem 4 razy Plus jestem zajebiście nastawiony na egzamin praktyczny po dzisiejszej nielegalnej jeździe z moim kumplem, tzn wiocha obok naszego wydupia i ruszam z 1 ( warto wspomnieć że to Rover 206 z 96' ) i żadnego charczenia, nic, po prostu od razu z buta ruszył... Myślę no spoko, pewnie głupi to szczęście, ale chuj za drugim, trzecim, piętnastym razem to samo. No i wiem że to może śmieszyć, ale cholernie się bałem tego egzaminu ale po dzisiejszym... Zdam jak chuj Plus jeszcze na koniec górka, kąt lepszy niż w WORDzie i to samo... Zrobiłem bezbłędnie sześć razy uznałem że starczy 2tys obrotów FTWTakże dzień przechuj pozytywny