Autor Wątek: Czego Was życie nauczyło?  (Przeczytany 199337 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: Czego Was życie nauczyło?
« Odpowiedź #250 29 Paź, 2014, 09:30:57 »
Że dżent jest nudny i nic w tym gatunku się nie dzieje. Bziąg bziąg na cyfrze + plumk plumk na cleanach z reverbem w tle - to wszystko w sterylnym brzmieniowo środowisku. Do tego nierzadko pedalskie voxy. Koniec końców z tego typu grania lubię tylko Meszugę i Vildhjartę.

Bandit dostał zjebę za opinię ;)

Może życie mnie tego nie nauczyło ale faktycznie wiele djentowych poza wymienionymi przez bandita zespołami (plus AAL i Tesseract) to ta sama śpiewka.

Ja na przykład nie odróżnię np. Intervals od Uneven Structure.

Zapomniałbym o Bulbie ;) Najbardziej go lubiłem jak grał sam, było naprawdę ciekawie, później doszedł wokal i było tylko gorzej.

Opinię też trzeba umieć przedstawić ;) ale jak wiadomo ta jest jak dupsko, kazdy ma własną . Natomiast bardziej od opinii bandita, który mnie chyba niczym nie zaskoczy, zaskakuje mnie Twoja, przecież to tak cholernie różna muza i brzmieniowo i klimatycznie.  Cóż zycie uczy nie takich drobiazgów i nauczyło mnie również tego, by nie zagłębiać sie w takie tematy jak ten, co to próbują rozwikłać wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy.

E:
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 29 Paź, 2014, 09:52:37 wysłana przez commelina »