Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: youshy w 02 Sie, 2014, 13:24:28Cytat: Bjørn w 02 Sie, 2014, 13:22:33Cytat: youshy w 02 Sie, 2014, 13:19:03Ja chcę zjechać do 90 już na czysto (czyli jakieś 10% bf). Jak byłem przy 95 to czułem się jak wielki, nieruchomy kloc, cała ta lekkość poruszania gdzieś znikaNo czyli w zasadzie kwestia priorytetów - albo bodybuilding, kulturystyka, napinka i pozowanie, albo mniejsze rozmiary, mniej imponująca budowa ale i lekkość. To już jakiś czas do tego wniosku doszedłem - nigdy zawodowym kulturystą nie będę, więc mam to w dupie, wolę mieć więcej tej lekkości Ja na owrót - masa i tylko masa ale może mi się zmieni jak przekuje z 30kg tłuszczu w mięśnie. Na razie 4 tydzien powrotu po polrocznej przerwie i jest moc Ale do wrzesnia 100kg na klate nie wezmę jeszcze :/
Cytat: Bjørn w 02 Sie, 2014, 13:22:33Cytat: youshy w 02 Sie, 2014, 13:19:03Ja chcę zjechać do 90 już na czysto (czyli jakieś 10% bf). Jak byłem przy 95 to czułem się jak wielki, nieruchomy kloc, cała ta lekkość poruszania gdzieś znikaNo czyli w zasadzie kwestia priorytetów - albo bodybuilding, kulturystyka, napinka i pozowanie, albo mniejsze rozmiary, mniej imponująca budowa ale i lekkość. To już jakiś czas do tego wniosku doszedłem - nigdy zawodowym kulturystą nie będę, więc mam to w dupie, wolę mieć więcej tej lekkości
Cytat: youshy w 02 Sie, 2014, 13:19:03Ja chcę zjechać do 90 już na czysto (czyli jakieś 10% bf). Jak byłem przy 95 to czułem się jak wielki, nieruchomy kloc, cała ta lekkość poruszania gdzieś znikaNo czyli w zasadzie kwestia priorytetów - albo bodybuilding, kulturystyka, napinka i pozowanie, albo mniejsze rozmiary, mniej imponująca budowa ale i lekkość.
Ja chcę zjechać do 90 już na czysto (czyli jakieś 10% bf). Jak byłem przy 95 to czułem się jak wielki, nieruchomy kloc, cała ta lekkość poruszania gdzieś znika