« 17 Mar, 2014, 18:31:16 »
Wybaczcie nie chce mi się tego jeszcze raz pisać. Skopiuję z ogłoszenia.
Spoiler Jest to japońska replika Gibsona LP Customa. -Gita ma ok 25 lat. -Zagrała wiele koncertów i wiele przed nią. -Siodełko z kości słoniowej -Mostek z kości słoniowej -Gryf Slim Tapper 60' -Wymienione potencjometry (2x vol to pushpull przygotowane pod montaż pickupów z rozłączanymi cewkami) -Jeden z tone to Shadow KillPot- killswitch w potencjometrze -Z gitary został profesjonalnie u lutnika zdjęty lakier -Pod mostem i strunociągiem napis Made in Japan -Na korpusie i główce występuje 5-cio warstwowy binding -Na gryfie równiez binding i co mega warte uwagi BINDING ZACHODZI NA PROGI!, dzięki czemu nie ma i nie będzie mowy o jakichkolwiek wystających progach -2 ciekawostka. Ultra niskie progi tzw "FRETLESS WONDER" pozwalające na ustawienie bardzo niskiej akcji i umożliwiające uzyskanie optymalnego soundu przy b. lekkim docisku struny. -Wyekranowana elektroniki. Nieinwazyjne zmiany, które poczyniłem taśma izolacyjna na neckowym pickupie. Uderzam mocno w struny a pickupy mam dość wysoko i zdarzało się, że przy mocniejszym uderzeniu struna dotykała pickupa i był taki "pop" ten zabieg wyeliminował to. Jak komuś przeszkadza wystarczy zdjąć taśmę, ale IMO nie wygląda to źle.
« Ostatnia zmiana: 17 Mar, 2014, 18:34:24 wysłana przez aruspl »