Ankieta

Jak ruskie wejdą do Polski, to:

chwycę za karabin (jak mi go dadzą) i jak trzeba będzie to zginę za Ojczyznę
3 (5.9%)
będę trzymał kciuki za naszych żołnierzy sprzed kompa
7 (13.7%)
to Ja chcę wejść do ruskich
14 (27.5%)
nie utrzymam karabinu, ale będę walczył drewnianym patykiem
2 (3.9%)
przeniosę se centrum dowodzenia do rejonów ze zdrowszym klimatem
25 (49%)

Głosów w sumie: 48

Autor Wątek: Jak ruskie wejdą do Polski  (Przeczytany 12474 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Odp: Jak ruskie wejdą do Polski
« Odpowiedź #50 11 Mar, 2014, 22:03:26 »
a to 80% o których mówiłeś jest prawdopodobnie z wycofanej już strony "e-ankieta - co robimy z naszym Krymem", w której 78% była za prorosyjską autonomią, 24(matma chyba kogoś bolała, gdy to fałszował)% za pozostaniem w Ukrainie. Stronę już zdjęto (prawdopodobnie za tą wpadkę przy procentach).

Nie, byłem sobie na Krymie wakacjować się w zeszłym roku i tak orientacyjnie szczelałem, bo pa ruski ze mną gawarit. ;)

Rosja naruszając terytorium Ukrainy i przejmując jej bazy wojskowe wypowiedziała jej oficjalnie wojnę.

Bądźmy politycznie poprawni jak zawsze :P Nie Rosja przejęła bazy, tylko nieoznaczone siły wojskowe. Rosja ma "czyste ręce". ;)

Cytat: nikt
Wewnętrznie.
Polski już nie ma. Kilku debili z naszego sejmu wychyla się w przemówieniach popierając ludzi którzy pragną przyłączenia Przemyśla do Ukrainy. Kaczyński stoi w jednym rzędzie z facetem który chwali rezunów. Sikorski twierdzi że w czasie Kijowskiej rewolucji wygrała demokracja i że Polska jako kraj wspiera nowe władze. Prezydent Wrocławia pozwala na darmowe leczenie demonstrantów którzy walczyli z legalnie, demokratycznie wybraną władzą. Jednocześnie przypomina mi się fakt że Polski parlament w zeszłym roku (przypominam czas pokoju w kraju) uchwalił ustawę o możliwości wysłania wojska na demonstrantów (Ukraina starała się to zrobić w ostatnim tygodniu zamieszek pod groźbą wywołania wojny domowej)- media wtedy zajmowały się mamą Madzi. W chwili rozpoczęcia protestów po cichu trwały w Polsce prace nad ustawą o możliwości eliminacji zagrożenia wewnętrznego przez zaprzyjaźnione Państwa. Czytaj Polski rząd zezwala na strzelanie do polskich obywateli jeśli poczuje się zagrożony. Nawet Janukowycz na to nie wpadł. I na koniec pierdolenie o Trynkiewiczu tylko po to żeby przepchnąć ustawę o możliwości wielokrotnego karania i izolowania niewygodnych ludzi.

Tutaj akurat nihil novi. To stary zabieg, by podawać ludziom żer w mediach, żeby było o czym dyskutować, aby za plecami obywateli wprowadzać wygodne dla rządzącej partii ustawy.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .