Ankieta

Jak ruskie wejdą do Polski, to:

chwycę za karabin (jak mi go dadzą) i jak trzeba będzie to zginę za Ojczyznę
3 (5.9%)
będę trzymał kciuki za naszych żołnierzy sprzed kompa
7 (13.7%)
to Ja chcę wejść do ruskich
14 (27.5%)
nie utrzymam karabinu, ale będę walczył drewnianym patykiem
2 (3.9%)
przeniosę se centrum dowodzenia do rejonów ze zdrowszym klimatem
25 (49%)

Głosów w sumie: 48

Autor Wątek: Jak ruskie wejdą do Polski  (Przeczytany 12457 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Odp: Jak ruskie wejdą do Polski
« Odpowiedź #25 11 Mar, 2014, 20:26:57 »
Wytłumacz mi powoli swoimi słowami jak można usprawiedliwić zbrojną napaść wojskową na terytorium obcego państwa? Jak można usprawiedliwić złamanie paktów, które się niedawno podpisało? Jak można wygadywać idiotyzmy, że nasz rząd szkoli banderowców, do tłumu na Majdanie strzelali amerykańscy snajperzy, że strategiczne obiekty na Krymie zajęło tamtejsze bractwo kurkowe? Przecież to są komediowe argumenty. Kacapów można brać na poważnie tylko dlatego, że mają atom. Przecież niedługo minie okrągłe sto lat, odkąd napisano tam ostatnie słowo prawdy.

Panie, ja wcale ich nie usprawiedliwiam. Nie uważam, że robią ani dobrze, ani prawidłowo. No tylko, że zachód, z UE na czele, zrobili wystarczająco dużo błędów, aby Rosja nie mogła tego niewykorzystać. Ruska propaganda jest tylko propagandą i ma działać przede wszystkim na obywateli Rosji. Jeszcze raz napiszę - Putin ma argumenty, zachód ma swoje argumenty. Putin działa w oparciu o swoje argumenty a zachód o swoje i każda ze stron ma swoje racje. Owe bractwo kurkowe przecie OFICJALNIE ruskim wojskiem nie jest, wiec Rosja np problemu nie widzi. Chyba przecież do tej pory wcale nie było żadnego oficjalnego komunikatu, że tam stacjonuje ruskie wojsko? No właśnie.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .