Autor Wątek: LINE 6 POD HD na Sevenstring.org  (Przeczytany 43831 razy)

Offline ITHMW

• Pr0
...nie będę się rozpisywał, ale równolegle do tego wątku z czasem topnieje kapela i zapał...   ...w wydupiastej Anglii wszyscy grają gównianego ang-rock'a i wzorcem zawsze bedzie post-beatles'owa muza...   ...znaleźć kogokolwiek do grania czegoś cięższego w Liverpool'u i okolicach to kurwa cud...  ...kapele padają jak muchy i można by kogoś podebrać jednak część chce targać swoje lub rezygnuje...   ...cyfra była wyborem po sprzedaży rigu lampowego, żeby móc użytkować to w domu nie rozstając się z muzą gdyby band padł...  ...oczywiście nie chciałem inwestować całej forsy z lampy na cyfrowe monstery więc padło na funkcjonalność i kompromis brzmieniowy POD'a...  ...na początku trochę się przeliczyłem z jakością POD'a, ale z biegem czasu wyprostowałem to na korzyść dla siebie...  ...powiedziałbym, że jest nawet bardzo spoko, ale czy było super jak miałem głowę ENGL'a i przewalałem tonę lamp i głośników ?...   ...nie...   ...było spoko...   ...bardzo długo polowałem na mój ideał 5150II...  ...i dupa...  ...tak czy inaczej Twój kumpel z Torpedo rozwiał moje wątpliwości i bardzo dziękuję Tobie i Twojemu kumplowi za tamten czas...  ...dowiedziałem się dokładnie jak to działa i zrobiłem sobie parę testów przewalając dziesiątki impulsów ale EHX i ISP musiałyby zostać tak czy inaczej...   ...granie z kapelą = trzymam te graty...   ...gram już tylko dla siebie = JAMUP PRO XT, BIAS, iPad i te moje dwie kosteczki...
INTERSTELLAR