Autor Wątek: Bare Knuckle - warto?  (Przeczytany 156938 razy)

Offline guzie

• Gaduła
  • aj- Vai
Odp: Bare Knuckle - warto?
« Odpowiedź #50 29 Sty, 2014, 22:59:49 »
a ja sparzyłem się na BKP, konkretnie Juggernaut, chociaż to jedyny jak do tej pory, którego próbowałem ugryźć.
dostałem rozkazy od Tim'a zamontowania se Juggernaut lub Aftermath...
a że zestaw mam siarkawy (6strun jesion+klon+palisander do tego ENGL i HB na V30) wykluczyłem- może błędnie- Aftrmatha.
Juggernaut selektywny. i to tyle plusów. siarka trudna do zdjęcia, agresywny, ale w jakiś sztuczny, rozlazły i gówniany sposób, zwarty jakby tylko w górnym paśmie, kliny z dupy mam aksamitniejsze (no nie wkurwiaj mnie Bulb, a do tego jeszcze chcesz mi ożenić tę cukierkową płytę:)
jestem zdegustowany picupem- sraka de lux. ale nie składam broni i mam do Was prośbę:
którego bkp jako kolejnego przywołać? nie stać mnie na kolejny błędny strzał (a jeszcze czeka 7strun mahoń+klon+palisander w kolejce, chwilowo napędzany d-sonic)
na mój niepewny, oczytany raptem nos, powinienem celować w kolejności w Warpig C, Nailbomb C, Painkiller.
oprócz Tim'a radziłem się jeszcze Nick'a z Axe Palace ten polecał Hollydiver, który mie się nie do końca widzi przy graniu bez dopałki, odradzał także Nailbomba jako zbyt jasny dla mnie. ogólnie wolałbym siarą niż mułem, ale po tym Juggernaut sam już nie wiem. chciałbym zwartego jebaka do grania w stroju od drop C do drop B.
Commelina, liczę zwłaszcza na odzew od Ciebie :) ...i kłaniam się nisko