Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712165 razy)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Szwagier ma komputer dwa i-pady i iPhone zdjęcia przesyła mejlem bo nie daje rady przez bluetooth. Próbowałem z nim kilka razy i nic.
Jak mu wpadł iPhone do wody to po wszystkim nic nie odzyskał. Mój HTC uczył się latać z 4 pietra. Zebrałem co zostało, wyciągnąłem kartę pamięci i mam wszystko :)
Zgrywanie muzy na iPhone porażka, owszem można ale.....
Zgrywanie przez USB zdjęć na i-maca zapomnij, ponoć można ale....

Jak ja uwielbiam czytać takie pierdoły...
Po chuj ja się pytam przesyłać zdjęcia między iPhone i iPad'em skoro mając ustawione to samo konto na jednym i drugim zdjęcia (i nie tylko) synchronizują się same po Wifi przez iCloud?
Zgrywanie muzy na iPhone? Synchronizacja przez iTunes albo drag-and-drop w tym samym programie. Problem?
A o co Ci chodzi ze zgrywaniem zdjęć to ja naprawdę nie wiem, bo od roku na swojego MacBook'a zgrywam bez problemowo.
Jak się nie potrafi używać urządzenia to nie jego wina tylko właściciela.

Zgodzę się jedynie co do Bluetooth'a. W gwoli wyjaśnienia - jest głównie do łączenia się z bezprzewodowymi urządzeniami audio (słuchawki, car-audio itp.) Tu rzeczywiście mogli by trochę więcej funkcji dać.

Po raz kolejny czytam hejt na Apple i po raz kolejny nie widzę nawet jednego sensownego argumentu.