Autor Wątek: Vexing Question klip/muza do oceny  (Przeczytany 26336 razy)

Offline wzh

• Użytkownik
    • Final Sacrifice
z 'profesjonalistów' jebiących wszystko z góry na dół, ze swoimi 'profesjonalnymi nagraniami' siedzącymi w tej samej lidze co my nie ma żadnego pożytku 8)

Zanim napiszesz takie pierdoły, to polecam porządnie odrobić zadanie domowe. Ot tak, bo mi się chce i żeby Ci się zrobiło trochę smutno Typku, porównaj sobie poziom tego teledysku z tym co Wy zrobiliście i przemyśl jeszcze raz, czy na pewno jesteście na tym samym poziomie.

Gwoli ścisłości to jest twórczość fk, który się wypowiedział w tym temacie. Był do tego bardzo grzeczny, a ze swoim doświadczeniem to mógłby Was równie dobrze zjebać od góry do dołu. O różnych jego projektach pisali w niejednym branżowym piśmie, a koncertów w ciągu jednego roku zagrał pewnie więcej niż Wy zagracie w ciągu całego swojego życia. I co teraz?

Konstruktywną krytykę otrzymaliście w pierwszych kilku postach, tylko nie potraficie się ustosunkować.

A. I żeby nie było, że się wpieprzam bez podstaw, to odsyłam do linku w mojej stopce. Może w TERAZ ROCKU (świetny cel btw.) o nas nie pisali, ale swoje zagrałem.