Autor Wątek: Vexing Question klip/muza do oceny  (Przeczytany 26248 razy)

Offline fk

• Gaduła
    • NailbombAudio
jak nagle? myślicie ze z was nie ma polewy? z waszego "znania sie" , kapel tak wspaniałych że aż NIGDY o nich nie słyszałem lol. Jest zabawa i dla nas trust me

Kurde, o ile nie startujecie wiosennej trasy od razu jako support hunter i moturhed to będziecie skazani przez jakiś skromny okres czasu funkcjonować wśród kapel o których zdecydowana cześć populacji tego kraju nigdy nie słyszała. I co z tym fantem zrobic...

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Jak już było to wspomniane - na początku była konstruktywna krytyka. Ale w sumie sram na to, pokaż lepiej swoją kartę do magica bo nie wiem która to.

Kurwa, żenada.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Sory Omlet, ale każdy patrzy na czubek swojego fiuta. Ubawu mam tonę, chociaż widzę, że Wam trollfactor się sypie i zaczynacie spinać dupy. Tylko Muszka trzyma fason ;) Poza tym, ja ciągle w fabryce i nie mam jak osłuchać tego dzieła! Chcę posłuchać, podzielić się swoją opinią (niezależną i totalnie liek miarodajną), a nie będę tego robił w temacie który wcześniej zamknąłem, bo to jak kopanie leżącego (a może mi się spodoba akurat, pomyślałeś o tym, podły hejterze!?).
Also: myślę o mniej szczęśliwych ode mnie, którzy nie mają dostępu do netu w pracy. Wrócą z roboty i też będą chcieli tutaj napisać cośniecoś. Nie mogę im odebrać tej możliwości. Wiem, że jestem podly kutas, co nie płakał za banditem, ale nie aż tak. Nie aż tak...
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wzh

• Użytkownik
    • Final Sacrifice
http://basoofka.net/node/46825-vexing-question-klipmuza-do-oceny  patrzcie, to jest szeroko zakrojona akcja promocyjna! Diss od basistow byl bardziej obiektywny i konstruktywny chyba :(

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Muszę spinać dupę bo inaczej jelita mi wylecą. I ja płakałem za banditem! :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
Kurde, o ile nie startujecie wiosennej trasy od razu jako support hunter i moturhed to będziecie skazani przez jakiś skromny okres czasu funkcjonować wśród kapel o których zdecydowana cześć populacji tego kraju nigdy nie słyszała. I co z tym fantem zrobic...
nie startujemy ale chyba nikt z tutejszych 'znafcuf' również więc świrowanie 'wszystko u was chujowe', jak z tego co słucham od Was mało kto ma ciut lepiej, jest lekko funny :D

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

ja to widzę inaczej. kilku 'znawcom producentom' się nie podoba, a reszta przytakuje im bo dla nich to wielkie autorytety ;) jakby wyrywkowo przed tematem spytać niektórych na żywca co sądzi to usłyszelibyśmy pewnikiem 'spoko'

nie inaczej, trafiles w samo sedno, tutaj tylko kilku prowadzi, reszta slepa

nie startujemy ale chyba nikt z tutejszych 'znafcuf' również więc świrowanie 'wszystko u was chujowe', jak z tego co słucham od Was mało kto ma ciut lepiej, jest lekko funny :D

w sumie tez bym sie nie sugerowal opiniami ludzi z jakis pewnie chujowych kapel, tacy ludzie malo co sie znaja

« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2013, 14:28:20 wysłana przez escape_artist »
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik

nie inaczej, trafiles w samo sedno, tutaj tylko kilku prowadzi, reszta slepa

stawiam 20 groli!

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

w sumie tez bym sie nie sugerowal opiniami ludzi z jakis pewnie chujowych kapel, tacy ludzie malo co sie znaja

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline fk

• Gaduła
    • NailbombAudio

to "wszystko u was chujowe" ściągnęliście sami na siebie, odsyłam do samego początku tego wątku gdzie po 2-ch negatywnych wpisach od razu odezwał się w was ból dupy i implikowanie jakoby ktoś słuchał tego na "nieodpowiednim" sprzęcie.

Trzeba było poczekać w spokoju a nie nakręcać sytuacje, ale jak wiadomo człek uczy się na błędach.

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
czyli potwierdziłeś, iż kolejne opinie były jedynie złośliwościami w odpowiedzi na 'ból dupy' 8)

Offline Musza

• Pr0
Trzeba było poczekać w spokoju a nie nakręcać sytuacje, ale jak wiadomo człek uczy się na błędach.

Różnie z tym bywa ;)

a tak przy okazji to przecież słuchali na laptopach, więc nie powinni byli oceniać
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Oczywiście. Jest świetnie. Od początku mieliście rację.

Tak to już jest na sevenstringu że ludzie czasem lubią pośmiać się kosztem innych. Nie bierzcie tego do siebie ;)

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik

no gnoją zupełnie jakby, do wyboru: świecili na okładkach pism muzycznych albo dostali fryderyka za produkcję roku :D

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
bandit dostał bana? ;(
mniut i piah

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Może nie są na okładkach i nie dostali fryderyka (zresztą to żaden wyznacznik umiejętności i kunsztu muzycznego), ale mają w sobie na tyle pokory i zdrowego rozsądku, że jak im pisze kilka osób, że coś jest nie tak, biorą to na klatę i starają się poprawić pomysł. Paskievicz litości!
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Bandit się sam wypisał z klubu. Na szczęście Gveir robi wszystko żebyśmy nie odczuli straty ;) A teraz jeszcze ten temat. Yayyyyyy soł macz fan!
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
Może nie są na okładkach i nie dostali fryderyka (zresztą to żaden wyznacznik umiejętności i kunsztu muzycznego)
a co jest wyznacznikiem, siedzenie na forum i przez to 'się znanie' czy nagrywanie samych podziemnych kapel, które jedyne media jakie poznały to windows media player? ;)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ludzie, naprawdę, dajcie im spokój. Być może tym wrzucaniem zaprzepaściliśmy szansę na zasilenie naszego forum świetną kapelą, na głowę bijącą takie rzeczy jak np. Obscure Sphinx, do tego pełną miłych, szczerych i przede wszystkim skromnych ludzi...

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Nie uważam żebym grał w nieznanej kapeli, jednakże to nieważne w tej chwili. Jestem dość skromną osobą. Teraz najważniejsi jesteście Wy i zabawa płynąca z tego wątku. I nie licytujmy się kto jest bardziej znany, bo to nie o to chodzi.
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Frantic

• Pr0
Co boli Was, że jest młoda kapela która wciąga wszystko co zrobiliście nosem? :D Paskievicz i chino nie przejmujcie się opiniami tych hejterów tylko róbcie dalej swoją zajebistą muzę! W ogóle co to za porównania z jakimś Obscure Sphinx? To co VQ prezentuje to jest prawdziwa muzyka, świetna do zabawy, a nie jak OS do płakania w kącie. Pozdro Ziomeczki i dawajcie z tematem! Jo Elo!

Offline Dmaligator

• Pr0
Ja grałem w "Czerwonych Porzeczkach" ale to było onegdaj bardzo onegdaj
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline fk

• Gaduła
    • NailbombAudio
a co jest wyznacznikiem, siedzenie na forum i przez to 'się znanie' czy nagrywanie samych podziemnych kapel, które jedyne media jakie poznały to windows media player? ;)

Brniesz w zaparte. Rozumiem ze twoje ego wymaga od tego zeby twoja twórczość, zrodzoną w bólach, dopracowywaną latami do perfekcji graniczącej z obłędem, oceniali jedynie podobni tobie pół-bogowie jak mozart, brian eno albo vangelis. Ale skoro jesteś tu, wśród śmiertelników, to musisz zadowolić się tym co tu jest. Jeśli nie spełnia to twoich oczekiwań to chyba łatwiej znaleźć posłuch gdzie indziej (najlepiej na górze olimp) niż bawić się w reformatora

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
A ja stroiłem Bachowi organy i się nie chwalę!

A fogle to gdzie można kupić płytę? Zamawiam natykmiast. :D

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Rozumiem ze twoje ego wymaga od tego zeby twoja twórczość, zrodzoną w bólach, dopracowywaną latami do perfekcji graniczącej z obłędem, oceniali jedynie podobni tobie pół-bogowie jak mozart, brian eno albo vangelis.
Vangelis odpada - nie zna nut, amator jebany...