Autor Wątek: Vexing Question klip/muza do oceny  (Przeczytany 26260 razy)

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Ja bym nie wypuścił czegoś takiego szczerze mówiąc. Może brzmieniowo nie byłoby lepiej, ale przynajmniej bym Was równał i nie pozwolił na taki aranż :D
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Lechu_

• Pr0
Jeszcze parę postów i Pan @Paskievicz i będzie mógł wystawiać sprzęt na giełdzie , well done :)

Spoiler
Gram tylko 15 min dziennie. Czasem nawet na gitarze.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Żeby nikt nie miał wątpliwości na temat kalibru ego p. Paskievicza:

Ja bym go z Exhume wystawiał bo strasznie drogi...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
Po kim skąd? Mamy się kajać bo to jakaś lokalna gwiazda miksu? Sorry, nawet jeśli byłby Peterem Tatgrenem to po prostu SPIERDOLIŁ SPRAWĘ.
co sądzisz o naszym miksie już słyszałem. chciałbym teraz usłyszeć opinię czy spierdolił sprawę np Percivalowi lub Lunie ad Noctum?

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Dostałem zgłoszenie moderatorskie żeby zamknąć ten pierdolnik, ale szczerze? NIE MOGĘ NO :D Nie bawiłem się tak od czasów moderki na gitara.pl. Więc nie krępujcie się, ja tutaj powpierdalam popcorn, a jak wrócę do domu to obadam ten kontrowersyjny kawałek sztuki :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
A to ich mam też oceniać czy tylko was? Przepraszam, nie wiedziałem.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline wzh

• Użytkownik
    • Final Sacrifice
z 'profesjonalistów' jebiących wszystko z góry na dół, ze swoimi 'profesjonalnymi nagraniami' siedzącymi w tej samej lidze co my nie ma żadnego pożytku 8)

Zanim napiszesz takie pierdoły, to polecam porządnie odrobić zadanie domowe. Ot tak, bo mi się chce i żeby Ci się zrobiło trochę smutno Typku, porównaj sobie poziom tego teledysku z tym co Wy zrobiliście i przemyśl jeszcze raz, czy na pewno jesteście na tym samym poziomie.

Gwoli ścisłości to jest twórczość fk, który się wypowiedział w tym temacie. Był do tego bardzo grzeczny, a ze swoim doświadczeniem to mógłby Was równie dobrze zjebać od góry do dołu. O różnych jego projektach pisali w niejednym branżowym piśmie, a koncertów w ciągu jednego roku zagrał pewnie więcej niż Wy zagracie w ciągu całego swojego życia. I co teraz?

Konstruktywną krytykę otrzymaliście w pierwszych kilku postach, tylko nie potraficie się ustosunkować.

A. I żeby nie było, że się wpieprzam bez podstaw, to odsyłam do linku w mojej stopce. Może w TERAZ ROCKU (świetny cel btw.) o nas nie pisali, ale swoje zagrałem. 

Offline Dmaligator

• Pr0
Po kim skąd? Mamy się kajać bo to jakaś lokalna gwiazda miksu? Sorry, nawet jeśli byłby Peterem Tatgrenem to po prostu SPIERDOLIŁ SPRAWĘ.
co sądzisz o naszym miksie już słyszałem. chciałbym teraz usłyszeć opinię czy spierdolił sprawę np Percivalowi lub Lunie ad Noctum?

Generalnie wszyscy maja w dupie co ty teraz chciał byś usłyszeć.

Za późno
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Byłem w Teraz Roku :( Co ja mam zrobić?
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ostrzegałem, zaraz Cię zjebią za wywyższanie się.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Niniejszym chciałbym podziękować Leonowi za podrzucenie watku,  oraz wszystkim biorącym udział w dyskusji,  dobra lektura to najlepszy prezent na nadchodzace swieta,  dziękuję,  dziękuję.  Utworu nie sluchalem bo nie chce mi się dokładać odtworzen.  Ot takie polactwo moje przebrzydle. 
Pozdrawiam. :-)

Online fk

• Gaduła
    • NailbombAudio
Ej, prosze mnie w to aż tak bardzo nie mieszac :f

Ja cały czas podtrzymuje ze to nie chodzi o to co, kto, gdzie, i jak profesjonalnie bądź nieprofesjonalnie, tylko sednem tego wątku jest chyba jak odbierać krytykę i się do niej ustosunkować.

Wystarczy przeczytać jeszcze raz cały temat od początku, i chłopaki zobaczycie jak sami sobie sznur na szyi wiązaliście.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny

A żeby spełnić rolę edukacyjną naszego forum: to właśnie drogie dzieci jest technika dyskusyjna nazywana przesuwaniem chorągiewki. Namiętnie stosowana przez ludzi którzy totalnie nie mają jak bronić swoich pozycji w sposób merytoryczny.

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
normalnie polskie piekiełko 8)

no cóż. czekamy na opinie kolejnych forumowiczów, do których wiadomość jeszcze nie dotarła

Offline Lechu_

• Pr0

A żeby spełnić rolę edukacyjną naszego forum: to właśnie drogie dzieci jest technika dyskusyjna nazywana przesuwaniem chorągiewki. Namiętnie stosowana przez ludzi którzy totalnie nie mają jak bronić swoich pozycji w sposób merytoryczny.

Leon, nie oftopuj chłopakowi w temacie , "tylko konstruktywna krytyka".
Spoiler

Offline Dmaligator

• Pr0
Leoś przyszedł - w końcu będzie zamknięte, mam nadzieje.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Leon,  w celach edukacyjnych opisz,  prosze, pokrótce na czym dokładnie polega ps technika dla tych, którym nie chce się góglować

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Oby nie - nigdy nie widziałem na forum takiej zgodności. Normalnie, czuję się jak w jednej wielkiej, pedalskiej rodzinie <3

Offline Dmaligator

• Pr0
Oby nie - nigdy nie widziałem na forum takiej zgodności. Normalnie, czuję się jak w jednej wielkiej, pedalskiej rodzinie <3
Kocham cie - może się umówimy na jakieś rikitikitak :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Jeśli lubisz smak hemoroidów :D

Offline Paskievicz

• Prawie użytkownik
Trichomes, Angry Again, Rock Symptom, Radioactive (-> youtube). Wszystkie te produkcje brzmią kiepsko i nie zasługują na miano studyjnych.

aha no spoko. nam te produkcje podchodziły i dlatego tam się wybraliśmy. nie ma z resztą w okolicy lepszego studia. true story 8)

Offline Dmaligator

• Pr0
Jeśli lubisz smak hemoroidów :D

No tak mnie zawstydziłeś ze chyba się w sobie zamknę :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Maciek

• Pr0
przynajmniej chłopakom hajs się zgadza :D

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Leon,  w celach edukacyjnych opisz,  prosze, pokrótce na czym dokładnie polega ps technika dla tych, którym nie chce się góglować

Ależ proszęż Cięż bardzoż:
Stawiasz jakiś argument, który Twoi rozmówcy roznoszą na strzępy, wtedy bez zaznaczania, że uznajesz ich rację stawiasz następny. I tak ad mortem defecatum.
Jak się czyta blogdebart to się widziało setki praktycznych zastosowań tej techniki. I tak, one zawsze przechodzą też przez fazę smutnego pseudoironizowania i argumentów ad personam. Pasuje tutaj też określenie które mi się dziś obiło o oczy gdzieś w internetach: Zespół Rzewnego Pierdolenia.

Offline Lechu_

• Pr0
przynajmniej chłopakom hajs się zgadza :D

( Obraz usunięty.)

To jest zrzuta na studio :)