To jakieś popularne się ostatnio zrobiło, promocja przez gównoburzę? Pogratulować chytrości,przynajmniej wszyscy o was mówią.
Wysłane z mojego PAP4055DUO przy użyciu Tapatalka
Nam pomógł Vik
... w tydzień kilka koła lajków
Lubicie muze prostą i ascetyczną, Audioslave to dla mnie coś takiego, jak z niemal niczego ( w sensie ilości dźwięków ) zrobić coś wielkiego.
Z tego wszystkiego posłuchałem jeszcze raz i zgadzam sie z tym co napisał Franq odnośnie werbla w całej rozciagłości to jest absolutnie do poproawienia jeśli nie jest to nagrywka lajf po prostu jeśli chcecie by to brzmiało nie zależnie od gatunku muzy to to trzeba poprawić. Muzycznie to jest zbyt proste na dzisiejsze czasy. Nawet punk jest dzisiaj ciekawszy ale to tez nie o to chodzi, przez cały kawałek nie ma zadnego zróżnicowania, nie budujecie napięcia w muzyce, mało tego faktycznie z lekka pretensjonalne zachowanie i ubranie na scenie ( IMO nie naturalne jakbyście to robili na siłe ) psuje efekt minimalizmu a zaczyna sie prymitywizm w sensie artystycznym, ten czas jest także IMO słusznie miniony.
To wszystko co byłem w stanie z siebie wydusić by byc minimalistycznie konstruktywnym