Autor Wątek: ENGL E636 EXTREME AGGRESSION HEAD  (Przeczytany 3488 razy)

Offline dziador1

• Gaduła
  • Niereformowalny oszołom !!!!
Odp: ENGL E636 EXTREME AGGRESSION HEAD
« 02 Lis, 2013, 18:41:16 »
No  i jestem , po przesłuchaniu. To po kolei...
Ograłem  Engle -  Extreme Agression , PowerBall , Steve Morse , Savage i Victor Smolski.
No cóż .......Extreme Agression  brzmiał  najbardziej kupowato z tych wszystkich , nie  wiem moze za mało miałem czasu na grzebanie   , ale jak po pół  godziny  kręcenia gałami  dalej  nie mogłem  nic  wykrecić  co by nie przypominało mojego starego MG Vulture  kanał 3 , to dałem sobie siana ...szkoda  było  czasu. Jedyny  fajna rzecz w nim to  lampki kontroli zuzycia lamp  i  podbicie środka....ale w innych tez  to jest.
także  moim skromnym zdaniem  EA poległ na całej linii , szkoda  5,5 koła na taki wzmak.
Victor Smolski  , to jakby połaczyć engla z mesą , brzmienie bardzo przypominalo mesę  , a to nie moja bajka.
Powerball-  czegos brakowało , nie wiem czego ...fajnie brzmi , ale czułem jakis  niedosyt.
Steve Morse - nie do takiej muzy , nie ma takiego pierdolniecia , i za  duzo  elektroniki napchali.

A więc  , jedynym słusznym wyborem  , i brzmieniem które powaliło mnie na kolana  oraz postawiło pałkę  na bacznośc  , był..     SAVAGE. Tego wzmaka chyba długo nic nie przebije :)
Stoi sobie teraz nówka sztuka u mnie i pachnie nowością, a żeby  było milej , to fottswich  Z 10 , który stał na półeczce  po  650 złociszy , dostałem za free :)
tak to mozna robić interesy :)

A teraz pytanie do kumatych , Savage nie ma wejscia  midi , jak ogarnąc  go  ze  sterownika FCB 1010  ?