Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711368 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
A może by tak założyć temat: dlaczego więcej nie kupię oryginała???...

Kupiłę oryginała. Nowa gra o/z Batmanie/m. Premiera była w piątek. Pojechałem więc na lajcie w sobotę do "galerii", 20 minut samochodem, 10 minut parkowania, 5 minut zanim dotarłem do empiku. A gry nie dowieźli!!! Akurat tak się złożyło, że mieliśmy umówione spotkanie ze znajomymi w nowo otwartej innej garerii... OK, jedziemy następne 40 minut, parkujemy, itd. Mieli grę!!! Jeszcze mi pan łaskę zrobił, że odjął kwotę za preorder!!!

Instalując pirata wrzucamy zawartość na dysk, rozpakowujemy itp. i działa. Dziś rano wstałem wcześniej, żeby sobie WRESZCIE pograć, zanim wszyscy wstaną. Instaluję: 3 płyty. Najpierw musiałem odzyskać hasło Steam, użyte ostatnio w 1988 roku. W końcu przyszedł mail, instaluję! Milenie tych płyt trwało chyba z godzinę. Naciskam przycisk "graj", a tu pokazuje, że musi pobrać resztę zawartości z neta. A neta teraz mam mobilnego, jest koniec miesiąca i pewnie zszamie mi resztę transferu i będę musiał dokupić! Najlepsze: ukończenie pobierania za 3 godziny!!!

ALE SE KURWA POGRAŁEM!!!

Zero oryginałów!!! :D Jeżdżenia po tych przybytkach konsumpcji, zużywania paliwa, neta I W OGÓLE!!! Pieniędzy nie wspomnę...
Paczki z głów!