sinquestsound - stary to Twój znajomy dobrze zainwestował kasę bo brzmieńsko jest spoko w przypadku obydwóch próbek. Nie żebym się czepiał ale trochę górki bym ściągnął w próbkach 1-2 bo środek jest bombeczka jak na brzmienie ENGL'a. W próbkach 3 i 4 wypchnąłbym wyższy środek by wyrównać do próbek 1-2 które mi się bardziej podobają.
Oczywiście mogę się mylić ale widzę to tak... ...wolałbym usłyszeć u siebie z POD'a 1-2 ,ale wydaje mi się, że to żywy ENGL. Natomiast 3-4 przypada na POD'a. Jeżeli się mylę to Torpedo jest mega sprzętem, ale kurewsko drogim. No chyba, że mnie podpuszczasz, ale z drugiej strony nie ma bata, żeby ktoś ukręcił takie brzmienie na gołym POD'zie i nagrał to w linię... ...nie uwierzę.
Kurwa w tym wypadku prowokacja na forum opłaciła się. Zaskoczyłeś mnie Panie. Raz, że nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego jak Torpedo (chociaż wydaje mi się że gdzieś ktoś, może Ty rzuciłeś tą nazwę), dwa, że jesteś pierwszą osobą która mi sprzedaje dobre brzmienie. Kolesie z org. mogą się wypałować z onanizowaniem się swoimi patch'ami z POD'a