Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1441350 razy)

Offline sylkis

• Pr0
A po drugie - w zasadzie czego chcesz, żeby techniczny deathmetal leciał w eremef o 13.30?
Bardziej chodzi mi o to, aby wszystkie stacje nie brzmiały identycznie niezależnie od tego, czy się mianują "ogólnymi", "rockowymi", "tanecznymi", czy jakimikolwiek, a żeby takimi rzeczywiście były i aby w nich promowano różną muzykę.

Słyszałem, że gdzieś w Polsce ponoć jest jakieś AntyRadio, które mogłoby mi się spodobać, ale ono w moim województwie nie odbiera i nie mam ochoty bawić się w internetowe streamingi, za to Eska Rock to kpina (był moment, kiedy była fajna, ale później się spartoliła tak, ze przestałem jej słuchać). Nie oczekuję TechDeathu o 13:30, niech wtedy lecą i "mainstreamowe" chujemuje (ale rockowe, jeśli radio jest rockowe; a nie pop, elektronika i reggae!), zaś pod wieczór już mogliby czasem jakąś cięższą audycję trzasnąć - a te mam wrażenie, że tylko na lokalnych stacjach się zdarzają i są szybko wywalane, no i ponoć na 3, ale nigdy jakoś nie natrafiłem (tylko raz w życiu na nieistniejącym już Bis miałem moment, że w gimnazjum co noc słuchałem i w ten sposób poznałem np. Korna).

A kto z choćby resztkami gustu idzie z własnym materiałem do dużej wytwórni?
Ale to chyba było w ramach jego nagrody po wygranym Idolu ;)
« Ostatnia zmiana: 03 Maj, 2013, 13:40:31 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: