Autor Wątek: MOTO-MOTO - motocykle jakimi się lansujecie a jakimi lansować byście się chcieli  (Przeczytany 66881 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Ja nie mówiłem że 100KM musi być w sześćsetce ;) po prostu uważam że to jest moc którą można sensownie ogarnąć (o ile oczywiście moment nie jest wyjebany jak w yamce mt01 - wtedy przynajmniej na początku można się zastanowić czy na pewno tego chcemy - gadanie o "koniach" jest tylko skrótem myślowym). W 600 może i on jest w okolicach czerwonego pola, ale ludzie tak jeżdżą i żyją, mi też się zdarza jak mam ochotę poszaleć :) zresztą większość maszyn z wysokoobrotowymi jednostkami maksymalną moc oddaje na końcu skali bo to takie jest :) a maksymalny moment obrotowy jest troszkę wcześniej.

Co do CBR to się zgadzam, też jeździłem takim starszym i jak dla mnie to pozycja jest sportowo-niewygodna ;)

Zresztą wszystko jedno co wybierzesz Sikor - bo tak naprawdę da się ogarnąć każde moto. Poćwicz tylko wolną jazdę na jakimś parkingu żebyś potem nie miał lipy jak będziesz śmigał między samochodami dużym moto ;)

Edyta:

a tak swoja drogą to ja już zacząłem ;) kiedy robimy zlot?
« Ostatnia zmiana: 06 Mar, 2013, 11:36:34 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !