Autor Wątek: MOTO-MOTO - motocykle jakimi się lansujecie a jakimi lansować byście się chcieli  (Przeczytany 66714 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Turgon

• Gaduła
Niestety rozpoczynam sezon bez swojego moto - ale ale, szwagier użycza mi od czasu do czasu trampka, więc  tym sobie nadrabiam. Jak już uzbroję się w sensowne 4 kółka, to zapoluję na Hondę x11, Yamkę V-max albo coś w stylu Hayki. Pożyjemy, zobaczymy.

Mogę wziąć od szwagra też takiego cafe GPZ'a, ale 83 rok to chyba dla mnie za dużo. Tak czy siak, moto po konkretnym remoncie silnika za nieduże pieniążki.
To moto, to jest jakieś cudeńko <3
Ssiecie.

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
ja w tym roku jeżdżę na codzień do pracy, jak jest ładnie to gdzieś trochę dalej i póki co 1000km zrobiłem :). Kupiłem w końcu nowe opony i nawijam kilometry.

Wymieniacie olej i filtr co sezon? Nic mi nie ubyło oleju od poprzedniego sezonu i nie wiem czy jest sens wymieniać czy latać póki co.

Offline Muchatek

• Gaduła
  • Old Smuggler
GPZ wygląda czadowo - stare maszyny mają coś w sobie. Oj, pojeździłbym na takim :)

>terrormuzik

Olej wypada co sezon wymienić, nawet jak kilometrów nie nakręcisz tyle, ile nakazuje serwisówka. Na nowym oleju silnik zawsze lepiej pracuje.

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
will do :)

w łikend miałem w końcu czas żeby umyć trampka bo brudny był że aż wstyd jeździć.. Lubię siedzieć przez 2-3 godziny i czyścić dokładnie całe moto, woskować i polerować aż się błyszczy jak nowe :)

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Nigdy nie jest tak brudny ze wstyd jeździć.  Przyznaj się,  za zimno było ;-)

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
pogoda była piękna, aż chciało się myć ;)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
GPZ jest do wzięcia za 4kzł ;)

W weekend się bujnąłem trampkiem - brakowało mi tego jak jasna cholera. Moto samo w sobie fajne, ale zdecydowanie jak ktoś lubi szutry albo gorszej jakości polskie drogi. W trybie autostradowym FZ6 miało nieporównywalnie większe odejście, że o prędkości nie wspomnę.

I cieszę się Czarek, że moto dobrze służy ;)
No pain No gain !

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
Czasami sobie myślę że chciałbym coś mocniejszego, ale zmiany najwcześniej w następnym sezonie. Nawet niezbyt wiem co bym chciał. Może BMW GS, ale drogie strasznie..

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
może to:

jeden z niewielu turystyków o ukierunkowaniu terenowym, który mi  się podoba.
« Ostatnia zmiana: 02 Kwi, 2014, 16:57:45 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !

Offline Turgon

• Gaduła
Taki mały wniosek z dnia dzisiejszego, te malutkie kierunkowskazy z tyłu które niektórzy motocykliści montują to jakaś pomyłka... Dzisiaj jeden mi prawie przed maską przepierdolił, bo nie zauważyłem ich w słońcu :(
Ssiecie.

Offline szu

• Gaduła
Rozmiar nie ma znaczenia, ważne jak to świeci. Polak nie da 200zł na porządne kierunki i potem tak to jest.
If you are able to drift properly, you simply look much cooler than your mates.

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
dzisiejszy zlot w Mnikowie był spoko :)

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Kumpel pozyczyl mi Yamahe Drag Star 1100;. Wyszlo ze dotychczas mialem ZLE motocykle. Japierdole.

Offline Turgon

• Gaduła
Najgorsze, że widziałem to zdjęcie na moim fejsbuku -.- ...
Ssiecie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Kumpel pozyczyl mi Yamahe Drag Star 1100;. Wyszlo ze dotychczas mialem ZLE motocykle. Japierdole.

Muszę przyznać ze prezentujesz sie zajebiście i faktycznie jeśli masz inny motór to masz zuy motór ;)

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Jeszcze nie mam swojego,  ale zmieni sie to.  Nie ma jak wieprze.  Widac trzeba dorosnac ;-)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Fogle te foty zajebiste, także koniecznie musisz ;)
Tak bajdelej motórów , psiocze strasznie na motory co to są wszendzie , a wczoraj złapałem sie na tym ze, przede mną jechał motor, tak poprawnie ze zgłupiałem. Na swiatłach stał w rzędzie jak inne pojazdy, nie gonił, nie wyprzedzał, nie przeciskał się. I wiecie co, chyba bardziej się go bałem niż tych "wariatów" bo zupełnie nie byłem w stanie przewidzieć co kolo zrobi ;D 

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Co Ci przeszkadza przeciskanie w korku.  Po to som motury przeciez :-)

Offline Dmaligator

• Pr0
Sprzedałem moja GTR-rkie, powiedziałem nigdy więcej a tu słoneczko wyszło i powiedziało " Ale ty gupi jesteś" tęskno mi ze Hooy
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co Ci przeszkadza przeciskanie w korku.  Po to som motury przeciez :-)

Jak nie wciska sie tak ze zahacza o lusterka i nie zmusza mnie do karkołomnych uników to nic. Ale jak mi sie zawinął na bagazniku kolesia przede mną to mam , bo nie dość ze zrobił sobie krzywde, to zniszczył samochód kolesiowi, sparalizował skrzyzowanie , tak mu sie spieszyło.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Na głupich nie poradzisz,  ja się nie wciskam tam gdzie nie ma możliwości przejazdu ;-)

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Temat był umarł bo wszyscy jeżdżo?

No to ja też będę w takim razie :)

Gęba się cieszy, a co :)

Offline szu

• Gaduła
If you are able to drift properly, you simply look much cooler than your mates.