Autor Wątek: MOTO-MOTO - motocykle jakimi się lansujecie a jakimi lansować byście się chcieli  (Przeczytany 66834 razy)

Offline Muchatek

• Gaduła
  • Old Smuggler
Nie wiem, co Wy w kółko o tych koniach - 100 koni w 600tce to można oglądać prze chwilę w okolicy czerwonego pola, a kto tak będzie jeździł turystycznym motocyklem.
  Sikor, CBR 600 to bardzo fajne moto. Sporo nim jeździłem i polecam, no ale to jest sport, czyli - sportowa pozycja, sztywny zawias. No i żeby to jechało trza kręcić powyżej 6k. Z tego, co widzę interesują Cię bardziej turystyczne motocykle, więc IMO CBRka to nie jest dobra droga. Jeśli chcesz coś z Hondy, to Hornet 900 albo CBF1000 (weź od razu z ABSem). Na Horneta 600 nawet nie patrz, bo mając 180 cm wzrostu czułem się na nim jakbym na motorynce siedział. Jak ma być 600, to raczej Fazer. Przyjemna pozycja za kierownicą, wygodny, no i wsiadając na niego pierwszy raz, czujesz się jakbyś nim jeździł z 10 lat :) . Kilofazera miałem półtora sezonu i też mogę z czystym sumieniem polecić: świetne prowadzenie, rewelacyjne heble, no i piec od R1 też daje radę. Jak chcesz mieć więcej wrażeń, warto o nim pomyśleć.