Autor Wątek: [NAD] Engl Dzikus 120  (Przeczytany 4775 razy)

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Odp: [NAD] Engl Dzikus 120
« 01 Mar, 2013, 00:55:42 »
Był i nie ma. Odzyskałem swojego Powerballa...

...i kamień spadł mi z serca. Krótka refleksja po ok. tygodniu obcowania z tym wzmacniaczem dzień w dzień i dwóch próbach:

Nie wiem czym kierują się ludzie wystawiając opinię w tematach typu "Savage vs. Powerball". Subiektywnie mogę stwierdzić, że cechy przypisywane Powerballowi przez internetowych "łoriorów" nie mają przełożenia na rzeczywistość. Do czego piję? Między innymi do legendarnego nie przebijania się Powerballa w kapeli. Mając tyle czasu Powerballa ani razu nie miałem problemów ze słyszeniem się na próbie czy koncercie, a grałem obok różnych wzmaków, ostatnio obok Marshalli i zgadnijcie co? O ironio dawało radę! Niestety nie mogę tego powiedzieć o Savage'u. Zniknąłem. No kurwa zniknąłem. Jak to możliwe? Nie mam pojęcia. Kręciłem, przełączałem pstryczki i guziczki i chuj. Drugą próbę dokończyłem na Marshallu DSL. Krótka refleksja, telefon, całe szczęście, że człowiek okazał się spoko i się odmienił.

Brzmienie? Gruz. Kurwa jak ja nie cierpię gruzu. Ale! Świetnie maskuje błędy! Koniec profitów. Można ukręcić coś drobniejszego, ale wtedy zaczynał mi siać jak sam skurwysyn. Nie wiem czy to wina lamp czy konstrukcji, ale tak już jest. Sądzę, że gdyby postawić go obok Piździeja 5150 w kapeli można osiągnąć nowy poziom spierdolenia. Sory panowie, którzy gracie na tym wzmaku i cała reszta fanów, ale w moim odczuciu, to jedna wielka kupa.

Zanim go kupicie ograjcie z 10 razy.

All hail Powerball.