Dodam, że jak ją kiedyś wrzucałem na giełdę to kilka osób Cię wzywało do topicu, ale nigdy się nie zjawiłeś!
Wygląda na to, że sprawdziło się w oczach i rękach to co Ci opisałem w słowach - ufff
EDIT:
Zanim trafiła do mnie należała do chłopaka, który podobno dostał ją (razem z zielonym CE24) w prezencie od kolekcjonera (głównie Charveli). Powiedziałbym, że to kolejny głodny kawałek/legenda wokół gitary na sprzedaż, ale numer seryjny jego CE zgadzał się z tym ze zdjęć na stronie wcześniej wspomnianego. Nie wspomniałem Ci o tym, bo zwyczajnie zapomniałem, ale chyba fajny smaczek do nowego nabytku.
http://www.usacharvels.com/noncharvels/misc_0008/index.htmNapisz do gościa, daje 95%, że ten CU też do niego należał.
Na żywo patyk prezentuje się na pewno lepiej. Zanim go kupiłem chciałem zamówić wiosło w kolorze okładki Gojira - The Way of the All Flesh (bo mi się podoba i jestem trochę zBIASowany), ale to wiosło się pojawiło i już nie było potrzeby zamawiania customa. Pod pickupem widać nasycony Royal Blue, ale przez lata top uroczo wyblakł i już nie ma z RB nic wspólnego na szczęście.
Wiosło gada bardzo dobrze w kategorii CU22, których ograłem kilka. Miało u mnie zostać, więc wprowadziłem kilka sensownych modyfikacji jak np. most (który jest o kilka klas lepszy od wraparound PRSa). Zachciało mi się w końcu w gitarach ruchu (i ruchomego) i poleciała do znajomego z Siedlec, a po jakimś czasie do Domasia. Fajnie, że fajne graty zataczają koło i trafiają na koniec do kogoś kto na prawdę WŁAŚNIE TAKICH pragnie i w pełni je doceni. Gratuluje po stokroć i cieszę się, że to właśnie Ty ją masz, fanboyu
ps. chciałbym kiedyś odzyskać swojego zielonego CU